ATAC by Auchan se extinde cu o noua unitate in Targu Mures

ATAC by Auchan se extinde cu o noua unitate in Targu Mures


Dupa Brasov, Ploiesti si Timisoara, Auchan deschide pe 20 iunie un nou magazin ATAC Hiper Discount, formatul cu cele mai mici preturi al retelei, la Targu Mures. Sub sloganul „Jos cu preturile!”, magazinele ATAC propun preturi mici la scara generalizata, precum si un sistem de preturi cu reducere in cascada, pentru cantitati mai mari, datorita optimizarilor de game si reducerii cheltuielilor de operare.

Astfel, hipermarketul Auchan Targu Mures Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan si propune clientilor o gama diversificata de peste 17.000 de produse, inclusiv o oferta variata de produse realizate in propriile laboratoare Auchan, precum si o selectie de servicii utile.

 

Cu o suprafata de peste 6200 mp, ATAC Targu Mures raspunde puterii de cumparare a consumatorilor, oferind un sortiment variat de produse alimentare si non-alimentare, de la fructe si legume, produse de brutarie si cofetarie, carmangerie, peste proaspat si mancare gatita, cat si articole de bacanie, detergenti si produse de curatenie, cosmetice si articole de ingrijire, bauturi alcoolice, racoritoare, produse nealimentare sezoniere si de prima necesitate, la preturi foarte avantajoase.

 

Noul format de hiper discount propune in continuare o experienta facila si confortabila la cumparaturi, pastrand aleile largi, oferind un parcurs rapid clientilor, o semnalizare vizibila a categoriilor si un numar mare de case de marcat (atat case cu servicii de scanare si incasare asigurate de casierii Auchan, cat si case care pot fi operate in regim self check-out). Peste 100 de angajati lucreaza in ATAC Targu Mures, iar magazinul este deschis zilnic in intervalul 7:00-21:00.

 

„Ritmul accelerat de deschideri pe formatul ATAC vine ca urmare a confirmarii acestui model in randul comunitatilor locale. Propunem consumatorilor – fie acestia persoane fizice sau juridice, o solutie eficienta de discount, cu reduceri progresive pe masura ce volumul achizitionat creste, contribuind astfel semnificativ la economisirea bugetului unei familii sau afaceri. Suntem multumiti de evolutia acestui format in care oferim preturi si mai mici consumatorilor, si speram ca si locuitorii din Targu Mures vor aprecia aceste avantaje”, a declarat Ioana Tosa, Director Vanzari Auchan Retail Romania.

 

Cum ofera ATAC preturi mult mai bune in retailul local

Conceptul de hiper discount raspunde puterii de cumparare a romanilor, cu un sortiment variat de produse, atat marci si produse romanesti, branduri internationale consacrate, cat si produse marca proprie la un excelent raport calitate-pret. Preturile sunt reduse ca urmare a unor investitii ce au vizat reducerea consumului de energie electrica, diminuarea spatiilor pentru vitrinele frigorifice, optimizarea proceselor logistice, precum si reducerea costurilor de transport si a investitiilor in decor si publicitate. Totodata, in ATAC, retailerul aprovizioneaza si manipuleaza produsele la palet si bax, utilizand un mobilier adaptat, prezinta game de produse esentiale, reduce consumabilele, ambalajele si spatiile de depozitare si negociaza achizitia de cantitati mari pentru preturi mai bune.

 

In plus, clientii magazinului ATAC Targu Mures au in continuare oportunitatea de a contribui in mod activ la protejarea mediului inconjurator prin serviciul de colectare a uleiului alimentar uzat, Sistemul de Garantie – Returnare pentru colectarea ambalajelor tip PET, din aluminiu si sticla, dar si raionul Zero Risipa unde produsele care se apropie de termenul de expirare au reduceri considerabile de pret.

 

Despre Auchan

Auchan Romania are in portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzand 29 de hipermarketuri clasice, 4 hipermarketuri Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go si aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea in statiile Petrom, cat si magazinul online auchan.ro. Cu o cifra de afaceri cu taxe in 2023 de peste 1,6 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comerţ omnicanal, modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, in fiecare zi. Poti fi interesat si de