Abatorul Periș anunță noua structură de conducere a grupului

Abatorul Periș anunță noua structură de conducere a grupului


Abatorul Periș, cel mai mare procesator al porcilor și cărnii de porc din sud-estul țării, anunță numirea domnului Bogdan Magheru, atât în funcția de Director General și membru în Consiliul de Administrație al Abatorului Periș SA, cât și de Administrator Unic al celor trei noi subsidiare ale acestuia.

În urma tranzacțiilor derulate la finalul anului 2023 și implementate în primul trimestru al anului 2024, noua structură a Grupului Periș are în componență trei entități specializate în producția de produse de carne, respectiv Abatorul Periș SA, Cathedral Distribution SRL și Policalita SRL, dar și o entitate care operează un lanț de magazine de specialitate, Almado Total Distribution SRL.

 

Noua structură de guvernanță a Abatorului Periș este formată, la nivel de Consiliu de Administrație, din Alin Zamfira (președinte), cu abilități comerciale recunoscute în piață, Ștefan Bucătaru, cu experiență în finanțarea, restructurarea, și reorganizarea companiilor și Bogdan Magheru. Domnul Magheru va îndeplini cumulativ și funcțiile de Director General al Abatorului Periș și de Administrator Unic al noilor societăți intrate în Grup.

 

Bogdan Magheru iși va prelua funcțiile de la data de 1 iunie 2024, având drept obiectiv integrarea și optimizarea fluxurilor de producție nou achiziționate și simplificarea operațională, astfel încât volumul producției și al vânzărilor să crească la nivelul cererii. De asemena, domnul Magheru va implementa un program de reducere a costurilor de producție vizând o îmbunătățire semnificativă a performanței financiare consolidate a grupului.

 

Domnul Magheru are o experiență managerială de peste 28 de ani, care include 10 ani în cadrul Metro Cash & Carry România, ocupând progresiv funcții de conducere în departamentele comercial și de operațiuni, 2 ani ca Manager de Aprovizionare în cadrul CDE R Interex SA (membră a Grupului Intermarche, Franța) și 6 ani la conducerea Westfleisch România SRL. Bogdan Magheru este absolvent al Universității Politehnice Timișoara, cu o diplomă de Inginer Mecanic, cu specializare în Robotica Industrialiă și este vorbitor nativ al limbilor germană și română.

 

"Preocuparea noastră continuă de a oferi clienților noștri produse românești de cea mai bună calitate, susținând totodată industria locală a cărnii de porc, stă la baza strategiei de dezvoltare a Grupului Periș. Schimbările din această primă parte a anului urmăresc, în egală măsură, atingerea unei performanțe financiare superioare". - a declarat Jabbar Kanani, fondatorul Abatorului Periș.

 

Domnul Jabbar Kanani, în calitate de acționar și administrator unic al CCI Cardinal Equity SRL (cu o deținere de 60% din Abatorul Periș), va continua să sprijine eforturile noii conducerii a Grupului Periș și, împreună cu domnul Alin Zamfira, în calitate de acționari, va participa activ la luarea deciziilor strategice.


Despre Grupul Periș

Grupul Periș este format din entitățile Abatorul Periș SA și subsidiarele acestuia Cathedral Distribution SRL, Policalita SRL și Almado Total Distribution SRL.

 

Abatorul Periș este cel mai mare procesator al porcilor și cărnii de porc din sud-estul țării și deține la Niculești,  județul Dâmbovița, una dintre cele mai moderne facilități de producție, cu o capacitate de procesare de 500.000 de capete anual. Abatorul Periș este, de asemenea, specializat în producția produselor românești din gama ultra proaspătă.

 

Prin integrarea activităților subsidiarelor sale, Cathedral Distribution SRL și Policalita SRL, Grupul oferă consumatorilor români produse de carne fierte, afumate și crud-uscate, cu specific tradițional de calitate.

 

Almado Total Distribution SRL este specializată în comerțul cu amănuntul al produselor de carne, societatea operând o rețea de 12 magazine specializate în județele Buzău, Vrancea și Bacău. Pe parcusul anului 2024, Grupul are în vedere transferul rețelei de 20 de magazine de carne sub marca "Periș" către Almado.Poti fi interesat si de