Annabella a inaugurat primul parc de retail si a ajuns la 100 de magazine

Annabella a inaugurat primul parc de retail si a ajuns la 100 de magazine


Annabella, una dintre cele mai importante retele de retail local din Romania, a inaugurat, la sfarsitul lunii mai, primul parc de retail dezvoltat de la zero, dar si magazinul cu numarul 100 al grupului.

Annabella Retail Park se afla in comuna Horezu din judetul Valcea si a atras peste 10.000 de vizitatori in primele zile de la deschidere.

 

Centrul comercial este dezvoltat sub un concept de tip family center si reuneste, pe o suprafata de aproximativ 4.000 de metri patrati, branduri precum Sinsay, Pepco, Kik, un supermarket Annabella, MobileVet – clinica si farmacie veterinara, si brandul de cafenele Arbusto.

 

„Suntem bucurosi ca putem oferi comunitatii din Horezu posibilitatea de a-si face cumparaturile aproape de casa, intr-un spatiu modern, dezvoltat pe o suprafata generoasa, si la standardele retailului modern. Prin inaugurarea Annabella Retail Park Horezu am marcat doua momente cheie in dezvoltarea businessului nostru – extinderea Annabella catre segmentul parcurilor de retail, dar si lansarea magazinului cu numarul 100 al retelei. Din punctul nostru de vedere, aceasta este un indicator excelent al potentialului comertului romanesc si un punct cheie ce seteaza noi standarde, atat pentru noi cat si pentru intreaga piata”, a declarat Dorina Mutu, Director General Annabella.

 

Annabella Retail Park Horezu include magazinul-ancora Annabella, unitatea cu numarul 100 a retelei, ce ofera clientilor un spatiu de vanzare generos (peste 1200 m²) si un design modern, care permite o experienta placuta a cumparaturilor.

 

In noul magazin Annabella, clientii au acces la peste 12.000 de produse care acopera toate categoriile deservite in mod curent in unitatile retelei. Magazinul ofera, de asemenea, un corner Raureni, zona gastro cu mancare gatita, insula de fructe si legume, aprovizionata de la cei mai mari furnizori locali, cu produse proaspete si cu trasabilitate.

 

Annabella Retail Park Horezu este primul dintr-o serie de proiecte ce vizeaza dezvoltarea unor parcuri de retail de tip family centers si in alte localitati, oferind cat mai multor comunitati din regiune, mai mici sau mai mari, sansa de a face cumparaturi la standarde moderne chiar in localitatile lor.

Annabella Retail Park Horezu este deschis de luni pana sambata, intre orele 07:00 si 22:00, iar duminica de la 07:00 si 19:00.

 



Poti fi interesat si de