Annabella investeste 5 mil. euro in dezvoltarea celui de-al doilea Retail Park

Annabella investeste 5 mil. euro in dezvoltarea celui de-al doilea Retail Park


Annabella, unul dintre cei mai importanti jucatori locali din retailul alimentar din Romania, anunta lansarea unui nou Retail Park in Ramnicu Valcea, un centru comercial modern care promite sa aduca un suflu nou in cumparaturile locale si sa devina un punct de atractie pentru intreaga regiune.

Annabella Retail Park Valcea va fi cel de-al doilea centru comercial dezvoltat de Annabella Group si va implica o investitie de aproximativ 5 milioane de euro. Acesta se va intinde pe o suprafata de peste 7.000 mp spatiu inchiriabil, oferind o varietate larga de magazine, restaurante, si zone de agrement, fiind situat pe bulevardul Dem Radulescu din Ramnicu Valcea. Proiectul este realizat cu un accent puternic pe durabilitate si integrare comunitara.

 

Retail park-ul include in jur de 12 magazine, dintre care unele sunt branduri internationale ce isi fac debutul in regiune. De asemenea, sunt disponibile facilitati moderne, cum ar fi zone de joaca pentru copii si zone pentru evenimente culturale si sociale.

 

Lansarea Annabella Retail Park Valcea va avea un impact semnificativ asupra economiei locale, creand peste 150 noi locuri de munca si atragand noi investitii in zona.

 

Deschiderea oficiala va avea loc in trimestrul 3 din 2024, cu evenimente festive care includ muzica live, oferte speciale si prezenta unor personalitati locale. Toata comunitatea este invitata sa participe si sa exploreze noile oportunitati de cumparaturi si distractie.

 

Inca din etapa de proiectare, mai multe spatii comerciale au fost inchiriate, dar cei care sunt interesati sa se alature parcului de retail Annabella Valcea sunt inca primiti cu entuziasm.

 

Annabella Retail Park Valcea  reprezinta un nou capitol in peisajul comercial al orasului Ramnicu Valcea, oferind o experienta de cumparaturi diversificata si moderna. Cu angajamentul sau fata de calitate, durabilitate si integrarea comunitatii, se asteapta  ca acest retail park sa devina un reper important in regiune.

 

Despre Annabella

Reteaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenoriala, cel mai important jucator din retailul alimentar din regiune. Cu prezenta pe piata de aproape 30 de ani, reteaua Annabella numara peste 115 magazine in 4 judete, Valcea, Arges, Olt si Dambovita cu suprafete cuprinse intre 200m² pana la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard) – pentru a raspunde cat mai bine nevoilor fiecarei comunitati in parte.

 

In 2022 Annabella a depasit 97 de milioane de euro, cifra de afaceri, un rezultat remarcabil la nivelul pietei locale. Lantul reprezinta unul dintre principalii angajatori din judetul Valcea, asigurand peste 1200 de locuri de munca. Expansiunea afacerii Annabella continua cu dezvoltarea de parcuri comerciale de tip retail park, deschiderea de noi unitati de retail dar si cu modernizarea si eficientizarea celor existente.



Poti fi interesat si de