CARNEXPO Grill lanseaza noi provocari pentru specialistii din sectorul de carne si preparate din carne si aduce o noua editie de exceptie in zilele de 10-11 iunie 2021 la resortul Theodora Golf Club din Alba Iulia.

“Pentru anul acesta, ne-am gandit la o noua evolutie a evenimentului CARNEXPO Grill, prin care sa regasim solutiile complete pentru fabricarea produselor romanesti si aici ne referim la gramaj, termen de valabilitate, ambalaj, elemente care compun un produs finit optim. Ne dorim sa dezvoltam segmentul de semipreparate, produse ready-to-eat si ready-to-cook. Anul 2021 va fi unul extrem de provocator si ne-am propus sa il trecem impreuna prin organizarea de evenimente gastronomice inedite”, declara Eugen CAPRA, director general CARNEXPO Grill.

 

 ceg2

 

Tehnologia si solutiile inovatoare pentru industria carnii au un rol important in cadrul evenimentului, deoarece fara acestea sectorul nu poate face performanta. Iar cum targul Indagra Food & CARNEXPO nu a putut fi organizat anul trecut si nu sunt semnale pozitive nici pentru anul acesta, organizatorii au decis ca la editia din 2021 a evenimentului sa integreze mai mult segmentul de tehnologie. Astfel, vor fi amplasate mai multe standuri intr-un cort cu o suprafata de 1.000 mp, cu lateralele ridicate, unde firmele din tehnologie si ingrediente isi vor prezenta noutatile.

 

 tttt

 

Pentru editia din 2021, CARNEXPO Grill si Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT) au semnat un important acord de parteneriat strategic pentru promovarea produselor si gastronomiei romanesti, cat si pentru sprijinirea sectorului HoReCa spre tranzitia acestuia catre normalitate. Alti parteneri importanti care se alatura evenimentului sunt: Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

CARNEXPO Grill este un eveniment B2B dedicat segmentului de barbeque, unde specialistii din industria carnii, furnizorii de echipamente, utilaje, materii prime, ingrediente, reprezentantii din HoReCa, buyerii din retail, au ocazia sa isi impartaseasca ideile, know-how-ul si sa puna bazele unor parteneriate noi.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro



Poti fi interesat si de