Auchan a deschis un nou supermarket de mari dimensiuni in Bucuresti

Auchan a deschis un nou supermarket de mari dimensiuni in Bucuresti


Auchan a deschis un nou supermarket de mari dimensiuni in BucurestiAuchan Romania continua dezvoltarea pe segmentul de proximitate si a inaugurat pe 19 octombrie 2023, cel de-al saptelea supermarket din retea.

Amplasat la parterul cladirii de birouri U•Center 2 (Calea Serban Voda 206-218), in cartierul Tineretului, noul magazin face parte din conceptul de supermarket de mare suprafata dezvoltat de Auchan in ultimii ani.


Cu o suprafata de vanzare de 1.600 mp, Auchan U Center pune la dispozitia clientilor o oferta variata formata din peste 11.000 de produse alimentare si nealimentare, un accent deosebit fiind acordat raionului de bacanie si zonei de alimentatie sanatoasa. Magazinul este deschis zilnic in intervalul 8:00-22:00.


Noul supermarket propune o gama completa de produse la preturi mici in fiecare zi, de la produse proaspete, preparate culinare ready to eat, produse esentiale si alimente de baza, o gama de articole pentru diete speciale, la mii de produse nealimentare pentru nevoile de uz cotidian.


Adresat in egala masura angajatilor care lucreaza in cele doua cladiri de birouri, precum si rezidentilor din zona Tineretului, supermarketul Auchan U Center se remarca printr-o selectie extinsa de produse de Bacanie, gama formata din produse esentiale in orice bucatarie, snack-uri dulci si sarate, bauturi. De asemenea, supermarketul propune o zona dedicata unei Alimentatii Sanatoase, oferind sute de produse BIO, fara gluten, fara sare, dar si alimente pentru sportivi. In cadrul magazinului, clientii au la dispozitie si Carmangeria Mea, unde regasesc o gama variata si bogata de produse din carne, cu o componenta importanta de productie romaneasca, zona de Legume & Fructe atent alese de la producatori si furnizori locali, dar si Pescaria Mea, unde este disponibila o selectie variata de peste, fructe de mare si specialitati cu calitate controlata Auchan.


Totodata, Auchan U Center cuprinde si Brutaria Mea, unde se pregatesc zilnic paine proaspata (doar din faina romaneasca, apa si maia), cozonaci si diverse prajituri si specialitati apreciate, dar si Bucataria Mea, unde se pregatesc zilnic preparate cu specific traditional si international, alaturi de numeroase deserturi de casa. Toate acestea pot fi servite in zona de luat masa ori pot fi luate la pachet. Nu in ultimul rand, iubitorii de animale vor gasi la Pet Zone o gama variata de hrana si accesorii pentru prietenii necuvantatori.


„Formatul de supermarket de mari dimensiuni este unul special gandit si adaptat la comunitatea locala din care face parte. Auchan U Center este un supermarket complex din punct de vedere al sortimentatiei si care continua misiunea noastra de a oferi consumatorilor produse sanatoase, preparate traditionale, produse romanesti si o gama ampla de articole esentiale pentru acasa sau la birou, totul la preturi mici zi de zi. In egala masura, politica noastra de sustenabilitate este puternic integrata si in noul magazin, clientii avand posibilitatea de a se implica activ in multiple actiuni de reciclare si protejare a mediului inconjurator”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania.


Astfel, noul supermarket se aliniaza actiunilor durabile derulate de catre companie, magazinul fiind dotat cu vitrine frigorifice cu un consum redus de energie, iluminat Led si etichete electronice. De asemenea, clientii au posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului inconjurator prin colectarea uleiului alimentar uzat, precum si prin reciclarea ambalajelor de bauturi de tip PET, din aluminiu sau sticla. Tot aici, este prezenta si zona Zero Risipa de unde consumatorii pot alege alimente cu termen de valabilitate scurt, dar care sunt in perfecta stare de consum conform legislatiei.


In incinta supermarketului, clientii pot accesa si numeroase servicii, precum cel de Inchiriere Unelte, prin care clientii ce detin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot inchiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte si echipamente pentru casa si gradina. De asemenea, pentru a beneficia de cumparaturi si mai rapide, clientii pot folosi serviciul Scan&Go, disponibil prin aplicatia Auchan, prin care isi pot folosi propriile smartphone-uri pentru a-si scana singuri orice produs din magazin pe masura ce le adauga in cosul de cumparaturi, reducand astfel considerabil timpul petrecut la casa de marcat. Nu in ultimul rand, clientii din proximitatea supermarketului isi pot face cumparaturile din Auchan U Center Tineretului si online, plasand comanda pe auchan.ro cu posibilitatea de a o ridica din magazin prin Click&Collect.


Tombola cu premii de 35.000 lei pentru cumparaturi cu ocazia deschiderii supermarketului Auchan U Center TineretuluiMembrii MyCLUB Auchan care utilizeaza cardul de fidelitate in Auchan U Center Tineretului in perioada 19-30 octombrie, au parte si de o surpriza, avand sansa de a castiga unul dintre cele 5 premii in valoare de 5.000 lei sau unul dintre cele 100 de premii in valoare de 100 lei oferite ca bani pe cardul de fidelitate.

 

Auchan U Center Tineretului in cifre:

• 1.600 mp suprafata de vanzare

• Peste 11.000 de produse

• Peste 50 de angajati

• 50 de locuri de parcare

• 9 case (rapide si self checkout)



Poti fi interesat si de