Auchan deschide un nou supermarket de mari dimensiuni in Timis

Auchan deschide un nou supermarket de mari dimensiuni in Timis


Retailerul francez Auchan isi consolideaza strategia de dezvoltare pe segmentul de proximitate prin deschiderea unui nou supermarket de mari dimensiuni in incinta Mosnita City Mall din Mosnita Noua, judetul Timis.

Cu o suprafata de vanzare de peste 1.600 mp, Auchan Mosnita este cea de-a opta unitate pe acest format, la nivel national si pune la dispozitia clientilor o oferta variata de peste 12.000 de produse alimentare si nealimentare. Magazinul ofera clientilor o gama completa de produse la preturi mici, in fiecare zi, ce vin in intampinarea tuturor nevoilor lor, de la produse esentiale si alimente de baza, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru animale de companie, menaj, bricolaj, gradina si multe altele. Magazinul este deschis zilnic in intervalul 7:00-22:00.

 

Un accent deosebit este pus pe produsele romanesti. Peste 90% dintre produsele alimentare provin de la societati din Romania, iar Auchan a dezvoltat un portofoliu important de parteneriate cu producatori romani, atat la nivel ultralocal, cat si national. Auchan are peste 70 de produse in filiera Auchan, parteneriate pe termen lung prin care obtine produse cu trasabilitate controlata de la samanta pana la raft.

 

auchan

 

Printre cele mai importante raioane din magazin se numara Carmangeria Mea, cu o gama variata de produse din carne, cu articole din productie romaneasca, Legume & Fructe, cu produse atent alese de la producatori locali, Brutaria Mea, cu paine proaspata si o varietate de preparate pregatite in laboratorul Auchan (doar din faina romaneasca, apa si maia), Pescaria Mea cu peste si specialitati cu calitate controlata, La Masa, cu mancare proaspat gatita, dar si Bacania cu produse esentiale si alimente de baza, gustari & snack-uri, dulciuri, sarate si bauturi. De asemenea, clientii beneficiaza si de un Pet Zone, cu produse pentru prietenii necuvantatori, de la hrana, accesorii, jucarii si multe altele. Tot in Auchan Mosnita este integrata si o zona generoasa de brazi si decoratiuni pentru Craciun.

 

auchan3_1

 

Mai sunt disponibile servicii precum foto CEWE si serviciul gratuit de Inchiriere Unelte, prin care membrii MyCLUB Auchan pot inchiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte si echipamente pentru casa si gradina. De asemenea, clientii isi pot face cumparaturile din Auchan Mosnita si online, plasand comanda pe auchan.ro si avand posibilitatea de a o ridica din magazin prin serviciul gratuit Click&Collect.

 

„Odata cu deschiderea Auchan Mosnita continuam strategia de dezvoltare a formatului supermarket dezvoltat in ultimii ani, pe care il propunem comunitatii locale pentru a raspunde nevoilor de proximitate a consumatorilor. Intampinam zi de zi clientii cu preturi mici si o oferta variata de peste 12.000 de produse alimentare si nealimentare. De asemenea, ne mentinem promisiunea de a contribui la un stil de viata sanatos si responsabil, astfel ca in oferta raionului nostru de Brutarie avem 100% produse productie proprie din laboratoarele noastre. Totodata, le punem la dispozitie clientilor o serie de servicii extinse care sa le asigure o experienta cat mai placuta si eficienta la cumparaturi”, a declarat Ioana Tosa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail Romania.

 

La fel ca in toate hipermarketurile Auchan, clientii au la dispozitie si programe de sustenabilitate precum:

- colectarea ambalajelor PET/Alu/Sticla de bauturi, sistem implementat anterior demararii programului SGR la nivel national, prin care au fost deja colectate si trimise spre reciclare, la nivel national, peste 31 de milioane de recipiente in 7 luni;

- posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului inconjurator prin colectarea uleiului alimentar uzat, dar si prin achizitionarea alimentelor cu termen de valabilitate scurt, dar care sunt in perfecta stare de consum conform legislatiei, contribuind la reducerea risipei alimentare.

 

In perioada 28 noiembrie – 31 decembrie, membrii MyCLUB Auchan care utilizeaza cardul de fidelitate la cumparaturi pot castiga unul dintre cele 5 premii a cate 5.000 lei sau unul dintre cele 100 de premii a cate 100 lei, toate sub forma de bani ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.  

 

Clientii care vor sa participe la tombola si sa beneficieze constant de reduceri si alte avantaje, dar nu au inca un card de fideliate MyCLUB Auchan, pot descarca gratuit aplicatia Auchan din App Store sau Google Play sau pot intra pe auchan.ro, pentru a-si crea rapid un cont de client. Tot ce trebuie sa faca este sa genereze un card digital sau sa inscrie cardul fizic primit in magazin, in sectiunea “MyCLUB Auchan” din contul propriu.



Poti fi interesat si de