Auchan extinde reteaua de magazine MyAuchan in statiile Petrom

Auchan extinde reteaua de magazine MyAuchan in statiile Petrom


Auchan Retail Romania si OMV Petrom urmaresc sa extinda parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan in statiile Petrom, potrivit unui comunicat de presa comun.

Cele doua companii au agreat un Memorandum de Intelegere care exprima intentia ambelor parti pentru a discuta extinderea parteneriatului, conditionat de obtinerea aprobarii finale din partea Consiliului Concurentei.

 

Parteneriatul dintre Petrom si Auchan Retail Romania a fost initiat in 2017 cu o faza pilot in cadrul careia au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan in 15 statii Petrom, atat in zone urbane, cat si in zone rurale din Romania. In aceasta faza pilot s-a urmarit testarea modelului de afaceri si evaluarea de catre parteneri a potentialului parteneriatului.

 

”Aceasta cooperare la scara larga este parte din ambitia Auchan Retail Romania de a aduce magazinele noastre mai aproape de toti romanii. Parteneriatul cu OMV Petrom, initiat in 2017 cu o faza pilot, a fost foarte util pentru ambele companii si ne-a ajutat sa ne imbunatatim oferta de proximitate prin identificarea celei mai potrivite game de produse si servicii si bineinteles, prin preturi bune. Prin acest parteneriat, urmarim unul din principalele noastre obiective strategice: sa oferim clientilor o experienta unica, extraordinara la cumparaturi”, a declarat Ionut Ardeleanu, General Manager Auchan Retail Romania.

 

”Rezultatele de pana acum sunt incurajatoare si suntem bucurosi sa negociem extinderea parteneriatului si sa avem mai multe magazine de proximitate MyAuchan in statiile noastre Petrom. Aceasta asociere isi propune sa adauge si mai multa substanta promisiunii brandului Petrom; magazinele MyAuchan completand perfect beneficiile clasice ale Petrom: carburanti de calitate la preturi accesibile si statii oricand in drumul clientilor. Prin acest parteneriat, clientii isi vor putea face cumparaturile din supermarket, fara grija preturilor, iar reteaua de statii Petrom va putea sa imbunatateasca experienta oferita consumatorilor”, a declarat Radu Caprau, membru al directoratului OMV Petrom responsabil de Downstream Oil.

 

Magazinele MyAuchan din statiile Petrom ofera o gama variata de pana la 3.000 de produse, de la alimente premium, incluzand produse gata preparate, cafea proaspata, produse proaspete (fructe si legume, brutarie, lactate) si alte produse de bacanie, pana la produse non-alimentare. Varietatea gamei depinde de marimea statiei Petrom.

 

Mai multe detalii despre extinderea parteneriatului vor fi disponibile in viitor, dupa finalizarea negocierilor, spun companiile.Poti fi interesat si de