Auchan lanseaza programul de fidelitate MyCLUB Auchan

Auchan lanseaza programul de fidelitate MyCLUB Auchan


Auchan lanseaza MyCLUB Auchan, un program de fidelitate tip club cu multiple avantaje pentru clienti, printre care reduceri pe loc la cumparaturi, bonusuri accumulate pe card, oferte personalizate si puncte de fidelitate care dau acces la o serie de avantaje si experiente.

Retailerul isi centreaza programul pe cultura food si ofera in prima saptamana de la lansare 25% reducere pe loc la carnea de porc si 25% bonus pe card la vase de gatit.

 

Inscrierea in club se realizeaza prin intermediul unui card de fidelitate care poate fi obtinut atat in format digital, din aplicatia Auchan sau de pe auchan.ro, cat si in format fizic, direct din magazine, de la casele de marcat sau de la Serviciul Clienti.

 

Programul MyCLUB Auchan este un program omnicanal, disponibil atat in hipermarketurile si supermarketurile Auchan, in magazinele de proximitate MyAuchan (cu exceptia celor din Statiile Petrom), cat si online, pe auchan.ro sau in aplicatia Auchan, acesta oferind utilizatorilor o combinatie unica de avantaje si experiente: reduceri pe loc la o selectie de produse aflate in oferta saptamanala, posibilitatea de a acumula bonusuri pe card care pot fi consumate in functie de preferintele clientilor, cat si puncte de fidelitate pentru fiecare tranzactie in magazine sau online.

 

Astfel, fiecare sesiune de cumparaturi le aduce clientilor 1 punct, indiferent daca vin in magazine sau cumpara online, din aplicatia Auchan sau de pe auchan.ro. Mai mult decat atat, la fiecare 10 lei cheltuiti la Auchan clientii primesc cate 1 punct suplimentar, indifferent de valoarea cumparaturilor. In functie de punctele de fidelitate acumulate, Auchan isi va surprinde clientii, oferindu-le acces la beneficii suplimentare precum livrari gratuite, vouchere personalizate, invitatii la diverse evenimente, implicarea in programe de responsabilitate sociala, dar si o serie de alte experiente individuale sau pentru intreaga familie. Deasemenea, in MyCLUB Auchan clientii pot opta sa primeasca oferte personalizate, in functie de obiceiurile lor de achizitie si de preferintele de consum.

 

„De 15 ani, preocuparea noastra a fost aceea de a le oferi clientilor game de produse largi si atent selectionate, toate preturile mici si un excelent confort la cumparaturi. Multumita programului de fidelitate pe care il lansam astazi si integrand toate progresele pe care le-am facut in ultimul timp in zona digitala si de experienta la cumparare, trecem la nivelul urmator. In inima MyCLUB Auchan este clientul nostru, pe el vrem sa il rasplatim, sa il incantam, sa ii oferim experiente deosebite, sa il implicam, impreuna cu el vrem sa construim diverse programe si actiuni. Indiferent unde isi fac cumparaturile - in magazine sau online, indiferent ca locuiesc intr-un oras cu prezenta Auchan sau nu, romanii inscrisi in club, care isi folosesc cardul la cumparaturi, au acces la o serie de reduceri importante, oferte personalizate, produse exclusive, servicii si experiente. Le propunem un program de fidelitate omnicanal, simplu de folosit, in care castigul se aduna la ei”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Retail Romania.

 

Pentru a avea acces la toate avantajele oferite de MyCLUB Auchan, cardul trebuie inregistrat in contul client, iar ulterior scanat la fiecare vizita in magazinele fizice sau in cel online. Pentru a consulta beneficiile acumulate, clientii vor putea accesa sectiunea „MyCLUB Auchan” din contul de client, din aplicatia mobila Auchan sau de pe auchan.ro, ca si de pe bonul fiscal emis pentru o achizitie facuta prin scanarea cardului de fidelitate.

 

Lansarea MyCLUB Auchan aduce si o tombola speciala: cei care si-au activat cardul in perioada 31 martie - 4 mai pot castiga marele premiu – suma de 10.000 de Euro, echivalentul in RON, direct in contul castigatorului, iar cei care utilizeaza cardul in aceasta perioada pot castiga fie toate cumparaturile inapoi, prin returnarea integrala a sumei cheltuite pentru toate cumparaturile efectuate prin cardul MyCLUB Auchan in perioada respectiva, in limita a 10.000 lei/castigator, in bonus pe card (10 premii), fie unul din premiile zilnice constand in 100 euro bonus pe card, fie unul din cele 100 de premii constand in 100 lei bonus pe card pentru cumparaturi online sau in magazin.

 

Mai multe detalii despre programul MyCLUB Auchan, avantaje, tombola, regulament, termene si conditii sunt disponibile pe www.romania.auchan.ro.Poti fi interesat si de