Auchan lanseaza programul de franciza si deschide primul magazin de proximitate Simply by Auchan

Auchan lanseaza programul de franciza si deschide primul magazin de proximitate Simply by Auchan


Auchan Romania continua dezvoltarea retelei multi-format si lanseaza programul de franciza, o noua abordare a retailerului pe segmentul de proximitate, dedicat antreprenorilor din comertul alimentar.

Primul magazin in franciza, Simply by Auchan, a fost inaugurat joi, 27 iunie, in Popesti Leordeni, jud. Ilfov.

 

Cu peste 430 de magazine in portofoliu, Auchan a dezvoltat in cei 18 ani de activitate un comert omnicanal si o retea multi-format, avand in prezent 29 de hipermarketuri clasice, 4 hipermarketuri ATAC Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul automat Auchan Go, aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea in statiile Petrom, precum si magazinul online auchan.ro. In continuarea acestui ecosistem si concentrandu-se pe dezvoltarea segmentului de proximitate, retailerul lanseaza propriul program de franciza, oferind antreprenorilor romani posibilitatea de a-si deschide un business la cheie in retail sub brandul Simply by Auchan.

 

„Lansarea programului de franciza inseamna pentru Auchan trecerea la nivelul urmator, iar acest program vine cu oportunitati extraordinare. Ne dorim sa punem la dispozitia antreprenorilor diferenta Auchan si, totodata, sa aducem produsele noastre cat mai aproape de fiecare roman. Lucram de peste un an la consolidarea acestui model, integrand si experienta acumulata in urma parteneriatelor de anvergura dezvoltate deja, si suntem convinsi ca am conturat un model de succes, un pachet complet de produse, servicii si suport care ne diferentiaza in piata. Obiectivul nostru este sa dezvoltam acest concept si sa punem pe harta Romaniei cat mai multe magazine Simply by Auchan in urmatorul an”, a precizat Ionut Ardeleanu, Director General Auchan Retail Romania.

 

auchan2_2

 

Care sunt criteriile pentru a opera o franciza Simply by Auchan
Pentru a fi eligibil, un potential francizat trebuie sa detina un spatiu comercial, cu specific alimentar, cu o suprafata de vanzare cuprinsa intre 60-200 mp.

 

In calitate de francizati, antreprenorii care opereaza un magazin Simply vor beneficia de suport operational din partea Auchan, acesta constand in regandirea imaginii si layout-ului magazinului, transformarea acestuia din punct de vedere al elementelor de modernitate care ii ofera un plus de atractivitate, sugestii de imbunatatire a gamei, acces la o platforma de comanda a produselor usor de operat, suport pentru redeschidere si sprijin continuu in operarea magazinului din partea personalului dedicat acestui parteneriat.

 

De asemenea, francizatii vor beneficia de un pachet de training ce contine informatii operationale despre universul Auchan, activitatea de comert sub brandul Auchan si sistemul de franciza al retailerului. Antreprenorii interesati de programul de franciza Auchan pot trimite o solicitare de parteneriat pe adresa de e-mail contact@auchan.ro.

 

Avantajele unei francize Simply by Auchan
Odata cu dezvoltarea acestui parteneriat, Auchan ofera antreprenorilor din retail o serie de avantaje si beneficii printre care se numara:
- Diferentiere in piata printr-o gama de produse create in laboratoarele de productie Auchan
- Acces la gama de marci proprii Auchan
- Apartenenta la ecosistemul marcii Auchan, cu toate avantajele ce deriva din acest fapt
- Cooperarea cu un brand renumit pe piata in materie de calitate a serviciilor si a preturilor oferite consumatorilor

 

auchan3_2

 

Primul magazin Simply by Auchan, deschis in Popesti Leordeni
Cu o suprafata de peste 200 mp, primul magazin Simply este situat pe Drumul Fermei, nr. 53, Popesti-Leordeni, in locul Caro Supermarket. Prin operarea francizei Simply, magazinul a fost complet renovat si modernizat si pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de peste 3.000 de produse alimentare – fructe & legume, produse congelate, produse de bacanie etc., inclusiv produse emblematice din brutaria si cofetaria Auchan, precum si o categorie actualizata de produse nealimentare ce include articole de ingrijire personala, pentru curatenia casei, produse pentru animalele de companie si altele.

 

Primul francizat Simply by Auchan activeaza in comert din 2012, magazinul din Popesti Leordeni fiind o afacere de familie deschisa in 2013. Alexandra Magureanu, proprietara afacerii, motiveaza decizia de a intra in programul de franciza al Auchan prin prisma asocierii cu brandul, calitatii produselor Auchan, precum si a preturilor accesibile oferite clientilor.

 

„Sunt incantata sa deschid primul magazin din franciza Auchan si multumesc echipei pentru tot suportul oferit. Consider ca acest parteneriat este un sprijin extraordinar pentru antreprenori – atat prin asocierea cu un brand renumit la nivel national si international, cat si prin expertiza comerciala de care ai parte din primul moment si care ajuta la imbunatatirea gamelor de produse si astfel la crearea unei diferente vizibile fata de alte magazine din zona. Apreciez libertatea oferita in cadrul acestei parteneriat la nivel de achizitii, cat si accesul la produse exclusive Auchan, la un excelent raport calitate-pret. Sunt increzatoare in dezvoltarea acestui business, imi doresc o colaborare pe termen lung si, in viitorul apropiat, chiar deschiderea unei noi locatii”, a declarat Alexandra Magureanu.

 

Magazinul Simply by Auchan este deschis zilnic in intervalul 6.30-22:00 si ofera clientilor si o gama de servicii utile, precum: reciclarea ambalajelor de bauturi cu simbolul SGR (colectare manuala), dispozitiv pentru plata facturilor si bancomat.



Poti fi interesat si de