Auchan sarbatoreste 14 ani de activitate pe piata locala

Auchan sarbatoreste 14 ani de activitate pe piata locala


Pana pe 20 octombrie 2020, Auchan sarbatoreste in magazine si pe auchan.ro aniversarea celor 14 ani de activitate a companiei in Romania.

Prezent pe piata locala cu 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri si o retea de 26 de magazine de proximitate MyAuchan, Auchan Retail Romania marcheaza luna aceasta 14 ani de la deschiderea primului hipermarket, Auchan Titan, in 2006. Momentul este sarbatorit cu mii de preturi aniversare, oferte speciale si noutati la raft, precum si printr-o tombola speciala care propune peste 1.000 de premii, inclusiv unul in valoare de 10.000 euro.

 

Marea aniversare Auchan propune clientilor din cele 18 judete in care retailerul este prezent, dar si online pe auchan.ro, o atmosfera de sarbatoare marcata de mii de preturi si oferte speciale la marci renumite si produsele din gama proprie Auchan, noutati, producatori romani, dar si actiuni si surprize in magazine. Totodata, clientii sunt invitati sa descopere si zona de produse romanesti – fructe si legume, carne si peste de origine locala, panificatie specifica din regiunile tarii.

 

Auchan ofera clientilor sai un buletin aniversar pentru acces la premii si reduceri In aceasta perioada, clientii Auchan sunt invitati sa-si obtina propriul buletin aniversar, respectiv un instrument prin care vor fi anuntati data secreta la care vor avea acces la reduceri suplimentare de -5% la tot, mai putin tigari si taxa verde, precum si sansa de a castiga oricare din premiile tombolei aniversare.

 

Pentru a se inscrie la tombola, clienti vor trebui sa-si creeze un cont pe auchan.ro si sa-si genereze propriul buletin aniversar virtual care ii inscrie automat in tombola aniversara in care sunt oferite peste 1.000 de premii astfel:

 

- 10.000 de euro net (echivalentul in LEI calculat la cursul valutar BNR valabil in ziua trimiterii premiului catre Castigator) direct in contul marelui castigator;

- 10 carucioare de cumparaturi in valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub forma de vouchere in valoare de 1.000 de lei, valabile in magazinele Auchan si MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achizitionarea produselor din tutun;

- 100 de cosuri de cumparaturi in valoare de 100 lei fiecare acordate sub forma de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de lei, valabile in magazinele Auchan si MyAuchan. Voucherele nu pot fi utilizate pentru achizitionarea produselor din tutun;

- 1.000 de coduri de reducere online in valoare de 10% din cumparaturi, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizarii codului. Pentru comenzi de peste 3.000 lei, valoarea discountului este limitata la 300 lei. Reducere valabila exclusiv online, doar pentru cumparaturi efectuate pe www.auchan.ro. Un cod poate fi utilizat doar o data, pentru o sesiune de cumparaturi si nu se cumuleaza cu alte coduri.

- 100 de de alimentari carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuita cu carburant in benzinariile Petrom, in valoare de 250 lei.

 

Toate detaliile despre campanie sunt disponibile pe auchan.ro.

 

Despre Auchan Romania

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan si o retea de 26 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat, cu toate preturile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse.Poti fi interesat si de