Auchan si foodpanda extind parteneriatul pentru livrari rapide

Auchan si foodpanda extind parteneriatul pentru livrari rapide


Auchan Retail Romania anunta extinderea la nivel national a colaborarii cu platforma de comenzi si livrari rapide foodpanda. Astfel, incepand de saptamana aceasta, foodpanda va livra in maximum 60 de minute la domiciliul clientilor comenzile de produse din toate cele 33 de hipermarketuri Auchan din tara.

Prin extinderea parteneriatului, serviciul de comanda si livrare a cumparaturilor prin foodpanda devine disponibil in cele 18 orase din tara in care sunt prezente hipermarketurile Auchan: Bucuresti, Timisoara, Targu Mures, Sibiu, Satu Mare, Ploiesti, Pitesti, Oradea, Galati, Deva, Constanta, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Brasov, Iasi, Suceava si Craiova. In Bucuresti, utilizatorii vor putea comanda din toate cele opt hipermarketuri Auchan – Berceni, Cotroceni, Crangasi, Drumul Taberei, Militari, Pallady, Titan si Vitan.

 

Potrivit reprezentantilor companiei, utilizatorii foodpanda vor putea alege dintr-o oferta care cuprinde peste 4000 de produse alimentare si nealimentare comercializate de Auchan, inclusiv produse din gama proprie, accesand sectiunea Shops / Magazine din platforma. Clientii au la dispozitie o gama larga de categorii de produse, printre care: lactate, mezeluri, carne, peste, bacanie, bauturi, fructe si legume, brutarie, cofetarie, produse destinate ingrijirii personale, pentru animale de companie, pentru timp liber, casa si curatenie, pentru gradina si exterior, jucarii, dar si electrocasnice, produse hi-tech, multimedia sau din segmentul auto.

 

„Continuam dezvoltarea parteneriatului strategic cu Auchan Retail Romania prin extinderea serviciului de comanda si livrare din toate cele 33 de hipermarketuri din tara, Pentru a ne incuraja utilizatorii sa descopere noua metoda de a face cumparaturi rapide de la hipermarketul Auchan prin platform foodpanda, acestia vor beneficia de livrare gratuita, timp de doua saptamani, incepand cu 15 februarie.

 

Tendinta de a comanda bunuri de larg consum si nu numai, cu livrare rapida, va continua sa creasca, de aceea dezvoltarea foodpanda pe segmentul de comert rapid este unul dintre obiectivele noastre in 2021”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania. 

 

„Prezenta Auchan in platforma foodpanda, la nivel national, reprezinta o completare a serviciilor noastre de livrare deja existente, fiind o solutie eficienta pentru cumparaturi de stricta necesitate si cu livrare intr-un timp foarte rapid. Asa cum ne-am obisnuit clientii, oferta noastra alimentara pune accent pe produsele romanesti si include numeroase optiuni pentru o alimentatie sanatoasa, segment pe care vom continua sa-l dezvoltam, ca parte a misiunii noastre de a sustine un stil de viata sanatos si responsabil”, a declarat Laurentiu Furtuna, Director e-commerce si digital Auchan Retail Romania.

 

foodpanda va livra produsele solicitate intr-o perioada de maximum 60 minute de la momentul plasarii comenzii in aplicatie, iar valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar in care se pot efectua comenzile va fi similar programului de functionare al hipermarketurilor Auchan, intre orele 8:30 si 21:00, cu posibilitate de prelungire in momentul ridicarii restrictiilor de circulatie. De asemenea, incepand cu 15 februarie, timp de doua saptamani, utilizatorii foodpanda vor beneficia de livrare gratuita pentru comenzile de produse din oferta Auchan.

 

foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu aproape 7.000 de comercianti (restaurante si retaileri) din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu, Pitesti, Targu Mures, Baia Mare, Bacau, Buzau, Braila, Sebes, Satu Mare, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Focsani, Targoviste, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Targu Jiu, Deva, Bistrita, Botosani, Suceava, Roman, Zalau, Slatina, Giurgiu si Tulcea.

 

Incepand de anul trecut, foodpanda si-a extins serviciile in zona comertului rapid si acopera o gama diversificata in afara livrarii de mancare, integrand in sectiunea Shops din platforma mii de produse disponibile pentru livrare imediata de la zeci de parteneri din retailul alimentar si non-alimentar.

 

foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi si livrari de mancare la nivel global si lider in ceea ce priveste numarul restaurantelor partenere, utilizatori activi si volum de comenzi in mai multe tari decat oricare dintre competitorii sai.

 

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o retea de 42 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 33 in Statiile Petrom, si 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m 2 suprafata neta de vanzare, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent.

 

Pe www.auchan.ro, Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse. Toate magazinele, depozitele si birourile gestionate de Auchan detin certificarea Safe Guard care confirma respectarea si implementarea corecta a celor mai bune practici de siguranta impotriva raspandirii COVID-19.

 Poti fi interesat si de