Avis 3000, un producator mijlociu cu potential mare

Avis 3000, un producator mijlociu cu potential mare


Avis 3000, producator de carne de pui si oua din judetul Hunedoara, investeste continuu in cresterea calitatii produselor proprii. Numai asa, exista garantia ca produsele care ajung la consumatori sunt de incredere, spun reprezentantii companiei.

„Principala investitie va fi si in acest an tot in calitate. Pe scurt, sa nu injectam carnea cu apa si sare, sa nu o coloram si sa demonstram zi de zi ca produsele noastre sunt exact asa cum trebuie sa fie pe masa oricarei familii care doreste sa manance un produs curat la un pret accesibil. Avem insa si un buget minim pentru reparatii curente la hale de 1 milion de euro in acest an?, a declarat Alina State, administratorul Avis 3000.

 

In acest moment distributia proprie de carne de pui si oua dar si diverse produse locale pot fi gasite in cele opt magazine Avis, 20 magazine Pro HD din  judetul Hunedoara, dar si dincolo de granitele acestuia, in cele patru magazine PRO AB & HD deschise in Alba Iulia.

 

Avis 3000 este un complex avicol integrat. Conceptul de complex avicol integrat cuprinde pe langa productia de carne de pui obtinuta din propria linie de reproducere si productia de oua, abatorizarea si fabricarea furajelor necesare cresterii pasarilor. Fabrica de furaje din Mintia produce nutreturile pentru toate fermele firmei iar abatorul cu o capacitate de 35 de tone de carne pe zi asigura desfacerea carnii proaspete refrigerate si congelate.

 

Cifra de afaceri a companiei a depasit 43 milioane de euro in 2018.

 

Interviul integral cu administratorul Avis 3000, Alina State, se regaseste in numarul 64 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de