CarmOlimp directioneaza livrarile de pe litoral catre operatorii din HoReCa din toata tara. 15% merge in retail
Miercuri, 13 Noiembrie 2024

Miercuri, 13 Noiembrie 2024
Arad, Timisoara, Cluj, Oradea, Deva, Botosani, Bacau, Piatra Neamt sunt cateva din orasele in care se livreaza mancare marca CarmOlimp, prin platforma zizam.com pentru persoane juridice.
“Ready to heat”, un concept implementat de Carmolimp in Romania la inceputul acestui an special pentru industria HoReCa, a avut cea mai rapida crestere a unei industrii in Romania, ajungand, in mai putin de 6 luni, la 30 de tone de mancare gatita livrate lunar doar catre persoane fizice.
"Tehnologia in alte forme exista de zeci de ani, nu am inventat noi nici cook chill si nici pasteurizarea. Noi am adaptat-o la piata romaneasca, am testat-o si am implementat-o. Suntem cea mai mare fabrica integrata de mancare gatita – avand totul de la ferme pana la produsul finit – si asta ne permite o mare flexibilitate, ca nu trebuie sa avem pretul decat pe produsul finit. Era firesc sa existe o crestere atat de rapida, desi nici macar noi nu am anticipat-o, intrucat acesta este visul oricarui jucator din piata HoReCa: sa aiba produse de foarte buna calitate, proaspete, cu gust constant si costuri reduse, fara sa mai depinda de foarte multi bucatari. Atentie, noi suntem o firma condusa de bucatari, niciodata nu ne-am pozitionat impotriva, fara ei nu se poate, doar ca o buna parte din costuri pot fi reduse astfel, mai ales acolo unde exista acelasi brand cu mai multe locatii", a declarat Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp si Fondator Zizam.com.
Valentin Soneriu, Director General CarmOlimp si Fondator Zizam.com
Cum ajungi la comenzi de milioane in doar cateva luni? Nu ajungi, daca nu ai deja infrastructura, utilajele si experienta in 2 industrii diferite simultan.
"Am vazut prin ziare multe titluri care ne-au uimit. Si suntem recunoscatori pentru fiecare in parte, si pentru buna opinie a publicului larg. Dar e de amintit ca nu am inceput de la zero. In toti anii trecuti in fabrica si abator au fost investiti peste 20 milioane de euro - lucru care ne permite sa avem astazi un avataj major in fata oricarui. Experienta cu restaurantele este un plus extraordinar, dar si faptul ca avem infrastructura care ne permite largiri rapide, ambalare in mai multe formule etc.", a spus Valentin Soneriu.
CarmOlimp este furnizorul numarul 1 de solutii din zona de mancare gatita, transare, produse specializate, proiecte specializate pentru HoReCa si singura fabrica integrata de mancare gatita din Romania.
Administraţia Donald Trump impune, începând din data de 7 august, tarife vamale supli...
“Rebrandingul Periș este un pas natural în evoluția brandului. Noua identitate Periș ...
Criza din sectorul porcin estonian se intensifică. Administrația Estoniană pentru Agricultură și ...