CarmOlimp isi vinde activele in procesul de faliment

CarmOlimp isi vinde activele in procesul de faliment


Austin Meats, fosta CarmOlimp, isi vinde activele in procesul de faliment, a anuntat lichidatorul provizoriu, Casa de Insolventa Transilvania.

Platforma industriala Ucea din judetul Brasov, acolo unde compania isi desfasura activitatea, a fost scoasa la vanzare pentru aproape 5 milioane de euro, potrivit unui anunt al firmei de insolventa, scrie brasov.net.

 

Proprietatea este compusa din patru terenuri intravilane si constructii reprezentand hala de abatorizare, fabrica de procesare carne, hale de productie, depozite, atelier mecanic, spatii administrative si fabrica de biogaz.

 

„Aflata la jumatatea distantei dintre orasele Sibiu-Brasov, proprietatea are acces direct la Drumul European E68 (DN1), conferind acces logistic facil pentru derularea activitatii de business. Investitia in platforma industriala ofera oportunitatea dezvoltarii unui proiect cu multiple destinatii in domeniul agribusiness, dar ofera si posibilitatea de reconversie intr-un complex logistic cu spatii de depozitare frigorifice sau mixte. Suprafata generoasa de teren (73.605 mp) ofera posibilitatea de extindere, modernizare sau reconfigurare a activitatii, respectiv a liniilor de business, iar pozitionarea intr-o zona cu traditie in cresterea animalelor, cu numeroase ferme zootehnice, asigura accesul facil la materia prima, respectiv aprovizionare. Valoarea activului este data de suprafata generoasa, de pozitionarea sa, precum si de posibilitatea eliminarii deseurilor organice si de recuperare a energiei prin utilizarea statiei de biogaz amplasata in incinta platformei”, se mai arata in anuntul lichidatorului.

 

CarmOlimp, cu afaceri de peste 100 de milioane de lei in 2012, concura pe piata carnii cu companii mari precum Cris-Tim, Aldis, Caroli sau Elit.Poti fi interesat si de