Carnea de vita Premium Angus, gatita la Festivalul Gustului Romanesc

Carnea de vita Premium Angus, gatita la Festivalul Gustului Romanesc


Festivalul Gustului Romanesc, creat de cunoscutul Chef Catalin Scarlatescu, se desfasoara la Shopping City Sibiu in perioada 24-27 mai. In cadrul acestui eveniment, se va gati in spirit traditional, iar chef Scarlatescu va putea fi vazut "in actiune", gatind preparate romanesti in cele mai autentice moduri.

Printre preparatele pregatite cu acesta ocazie se va regasi si carnea de vita Premium Angus, adusa direct din ferma Karpaten Meat Group, din apropierea Sibiului. Publicul prezent va putea observa live modul foarte accesibil prin care poate fi gatita si degusta apoi carnea premium aromata si frageda, obtinuta de la bovine cu genetica de top, crescute pe pasunile din zona.

 

„Cei interesati trebuie sa stie ca acelasi produs prezent la festival poate fi comandat si online, prin magazinul www.premiumangus.ro”, transmit reprezentantii Karpaten Meat.



Poti fi interesat si de