Ce ofera in plan practic ambalajul de tip skin?

Ce ofera in plan practic ambalajul de tip skin?


Probabil cel mai important aspect din perspectiva de producator este prelungirea termenul de valabilitate prin ambalarea sub vid. Exitnderea vietii comerciale se realizeaza fara un adaos suplimentar de aditivi si conservanti. Avantajul unei etichete mai curate. Datorita aderentei dintre pelicula perfect transparenta si suprafata carnii, nu exista pierderi de lichide. Se obtine o economie de pana la 80% din spatiul de transport si stocare, deoarece se pot expune vertical.

In aceasta solutie specifica, ALL 4 MEAT prin parteneriatul cu ILPRA vine cu un model versatil potrivit pentru productiile mici si mijlocii permitandu-le sa atinga standarde inalte de ambalare cu o investitie limitata.

all

Modelul FOODPACK 400 EXTRA ROTO este un traysealer semiautomat.

- Usor de utilizat – Panou cu touch screen

- Economie de timp – in timp ce primul ciclu este in lucru, operatorul pregateste al doilea ciclu

- Costuri reduse de productie – dotat cu sistem PROGAS patentat ILPRA – asigura un consum mai mic de gaz si o viteza mai mare de lucru

- Potrivit pentru spatii mici

 

image001_1

 

Ambalajul permite consumatorului sa examineze pe deplin calitatea preparatului si face experienta cumparaturilor mai placuta. Acesta valensta este data de marketingul senzorial. Esential pentru a oferi carnii un aspect unic si ideal pentru a-i asigura termenul de valabilitate se distinge ambalajul de tip skin.

 

  



Poti fi interesat si de