Centru de sacrificare a mieilor, deschis in Piata Aparatorii Patriei
Miercuri, 24 Aprilie 2019
Miercuri, 24 Aprilie 2019
Centrul de sacrificare este organizat sub coordonarea Agentiei Nationale pentru Zootehnie, a Directiei pentru Agricultura a Municipiului Bucuresti, in colaborare cu Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, cu sprijinul SC Amenajarea Domeniului Public 4 (ADP4) SA si al Primariei Comunei Zimbreasca, fiind autorizat pentru functionare. Sacrificarea mieilor se face zilnic, in intervalul orar 08:00 - 17:45.
"Prin aceasta actiune MADR doreste sa aduca mai aproape de consumatori produse de calitate, solicitate in mod frecvent, rezultate in urma parteneriatului direct dintre crescatorii de oi si consumatorii autohtoni", precizeaza reprezentantii MADR.
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...