Chisca moldoveneasca, atestata drept produs traditional
Vineri, 25 Mai 2018

Vineri, 25 Mai 2018
„Carnita proapata de porc si inima de porc se pun la fiert la foc tihnit. Se scapa in ceaun si cateva boabe de piper si foi de dafin. Aroma lor va starni furtuna pentru papilele gustative, iar cand se vor gati de fiert si vor fi puse la un loc in stomacul care a fost pregatit din timp, atunci pana si ochii vor deveni pofticiosi”, se arata in descrierea chistei moldovenesti de pe site-ul companiei.
La nivel national, sunt inregistrate peste 230 de produse traditionale din carne.
Lansarea in Bucuresti va avea loc la sfarsitul lunii mai. In total, Wolt va fi prezent in 35 de o...
Potrivit sursei citate, evolutia pozitiva din 2024 reflecta atat succesul inovatiilor aduse in me...
Este primul restaurant Popeyes care se deschide in Bucuresti in ultima perioada dupa ce brandul s...