Cinci expozitii internationale de mancare si bautura au fost organizate la Sofia

Cinci expozitii internationale de mancare si bautura au fost organizate la Sofia


Cinci expozitii internationale de mancare si bautura, la care au luat parte aproape 350 de companii, au avut loc saptamana trecuta la Inter Expo Center din Sofia.

'Meatmania' a fost despre carne si produse din carne, aditivi si ambalaje, masini si tehnologii, fiind co-organizata de Asociatia Procesatorilor de Carne din Bulgaria.

 

“Dupa expozitia Bucharest Food Expo & CARNEXPO pe care am organizat-o la Bucuresti, am decis sa fim prezenti la Meatmania, targul de carne ce atrage cei mai importanti specialisti din Bulgaria. Aici am avut placerea sa ne intalnim cu partenerii nostri de la asociatia locala a procesatorilor de carne, dar si cu noi potentiali colaboratori, cu scopul de a promova relatiile comerciale dintre Romania si Bulgaria”, a transmis Eugen Capra, CEO CARNEXPO.

 

meatmania6

 

In 'Lumea laptelui', expozantii afiliati Asociatiei Procesatorilor de Lactate din Bulgaria au prezentat lapte si produse lactate, aditivi, ambalaje, echipamente si masini de laborator.

 

Produsele de panificatie si cofetarie, materii prime, ambalaje si masini, prezentate de membrii filialei Sindicatului National al Patiserilor si Cofetarilor, au putut fi vazute la 'Bulpek'.

 

In 'Salonul vinului', Camera Nationala a Viei si Vinului a atras cunoscatorii de vin, bauturi spirtoase si accesorii.

 

Alimente si bauturi, produse organice, aditivi, masini si tehnologii au putut fi vizionate la expozitia 'Interfood&Drink'.

 

'Produsele agricole sunt fundamentale pentru bunastarea unei natiuni, iar efectele sociale ale locurilor de munca si valoarea adaugata pe care o genereaza sunt extrem de importante pentru fiecare economie nationala', a declarat ministrul adjunct al Agriculturii, Todor Dzhikov, la deschiderea oficiala a expozitiilor. 'In situatia si criza actuala, avem nevoie de productia agriculturii mai mult decat oricand', a adaugat el.Poti fi interesat si de