Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Abatorul Peris preia trei companii detinute de Alin Zamfira

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Abatorul Peris preia trei companii detinute de Alin Zamfira


Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Abatorul Peris SA intentioneaza sa preia companiile Almado Total Distribution SRL, Cathedral Distribution SRL si Policalita SRL de catre Abatorul Peris.

In urma analizei, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea notificata nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte a acesteia si ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal.

 

Cele trei unitati regionale de procesare si comercializare a carnii sunt detinute de antreprenorul Alin Zamfira. Tranzactia este pe baza de schimb de actiuni in urma caruia Alin Zamfira intra in actionariatul Abatorul Peris SA cu o participare de 40%, urmand sa detina functia de Presedinte al Consiliului de Administratie.

 

Abatorul Peris produce si comercializeaza cu ridicata produse de carne proaspata si comercializeaza cu amanuntul produse din carne proaspata si procesata. Almado comercializeaza cu amanuntul produse de carne proaspata si procesata, iar Cathedral si Policalita comercializeaza cu ridicata produse de carne proaspata si procesata.



Poti fi interesat si de