Consumul de produse locale de calitate, in crestere
Miercuri, 02 Ianuarie 2019

Miercuri, 02 Ianuarie 2019
„Cresterea consumului de carne de vita Premium Angus in Romania a determinat schimbarea procentajului de comercializare a acesteia in tara (acum la un volum de 50% din total marfa), fata de anul trecut, cand procentul de 80% era in favoarea exportului. Acest lucru denota efortul nostru de a promova produse romanesti de calitate care vor ajuta consumatorul roman sa dezvolte obiceiuri culinare informate si sanatoase”, a explicat Iulian Stancu, directorul Departamentului de Carne al Karpaten Meat Group.
Investitiile de anul viitor ale grupului se concentreaza in continuare pe dezvoltarea rasei Angus in Romania, ameliorare genetica si in productia proprie de furaje naturala, o crestere armonioasa a bovinelor si o procesare de calitate a carcaselor. In acest sens, Karpaten Meat are in plan dezvoltarea a 3 noi stabulatii de ingrasare si finisare pentru a putea onora comenzile de vanzare de carcase.
Mai multe stiri din tehnologie, procesare si abatorizare puteti citi si in ultimul numar al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
ntre ianuarie și august 2025, țara a atins vârfuri istorice în ceea ce privește sacri...
'Am verificat lucrurile cu colegii mei care au participat la şedinţele coaliţiei. Nu există nicio...
'Risipa alimentară este o problemă a societăţii noastre care preocupă întreaga Uniune Europ...