Cristian Bostan este noul Director al Diviziei Procesare – Vanzare AGRICOLA

Cristian Bostan este noul Director al Diviziei Procesare – Vanzare AGRICOLA


AGRICOLA INTERNATIONAL Bacau, unul dintre cei mai mare jucatori din piata de carne de pasare din Romania, si-a reorganizat activitatea operationala odata cu debutul anului 2020.

Astfel Unitatea de Afaceri Carne Pasare, coordonata de Tatiana Cimpoesu – Vicepresedinte – Director General Adjunct al companiei, este constituita în prezent din doua entitati care integreaza activitatile lantului operational. Prima dintre acestea, Divizia Zootehnica, integreaza activitatea de preparare a hranei pasarilor si sectorul de crestere (fostele Departamente FNC si Avicola) si este condusa de Florin Apoltan, membru valoros, deja consacrat, al echipei. Cea de-a doua noua entitate, Divizia Procesare – Vanzare (care integreaza activitatile de abatorizare si vanzari) este condusa, începand cu 1 septembrie, de Cristian Bostan, un nou membru al echipei AGRICOLA.

 

Cristian Bostan are o experienta manageriala de 18 ani în Danone unde a coordonat proiecte nationale si internationale, iar în echipa Agricola a venit în urma cu 6 luni: “Pentru mine este un nou început, cu responsabilitati mari si care presupune un teritoriu nou, piata carnii, interesant de explorat. Am avut cateva luni în care am luat contact direct cu noul mediu de lucru, cu noii colegi, cu valorile companiei. Cultura în care m-am format este aceea a livrarii rezultatelor, în conditiile asumarii targetelor si motivarii oamenilor. AGRICOLA este un brand cunoscut si puternic si sunt convins ca împreuna cu echipa valoroasa pe care am gasit-o aici vom avea succes!”, a aratat Cristian Bostan, noul Director al Diviziei Procesare - Vanzare AGRICOLA.

 

“Brandul AGRICOLA în momentul de fata este unul puternic; scoreaza foarte bine în indicatorii de notorietate si intentie de cumparare specifici cercetarilor de piata. E normal ca oamenii sa-si urmeze visurile, iar noi, la AGRICOLA, pretuim oamenii rationali si oamenii cu viziune. De-a lungul timpului am generat conditiile crearii unei echipe operationale valoroase, iar atunci cand simtim nevoia avem si initiativa completarii echipei. Consider astfel ca atragerea lui Cristian Bostan în echipa AGRICOLA, cu responsabilitati majore în activitatea Diviziei Procesare - Vanzare este un pas important în optimizarea resurselor noastre operationale, a strategiei pe care o conturam în vederea consolidarii pozitiei brandului AGRICOLA în piata”, a declarat Grigore Horoi, presedintele AGRICOLA.Poti fi interesat si de