DIANA a deschis cel de-al 53-lea magazin, la Baile Govora

DIANA a deschis cel de-al 53-lea magazin, la Baile Govora


Compania DIANA isi continua si anul acesta politica de extindere a retelei de magazine, astfel ca la sfarsitul saptamanii trecute si-a imbogatit portofoliul din magazine cu inca o unitate, deschisa in orasul Baile Govora.

DIANA are magazine in zona Olteniei, in judetele Valcea, Olt, Gorj si Dolj. Potrivit reprezentantilor companiei, si anul acesta mizeaza pe expansiune. In urma cu doi ani, DIANA a inceput procesul de rebranding si de modernizare a magazinelor existente, continuand totodata si expansiunea.

 

In anul 2018, cifra de afaceri a retelei de magazine DIANA a fost de 43 milioane de euro.

 diana interior

Compania DIANA a fost fondata la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. In anul 1996 DIANA a inaugurat la Ramnicu Valcea o fabrica de produse din carne cu o capacitate mica de productie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producÅĢie din Europa.

 

DIANA se afla astazi in topul abatoarelor din Romania, dar ocupa si un loc important in topul producatorilor de preparate din carne cu capital 100% romanesc.

 dana3

Produsele si preparatele din carne DIANA sunt oferite clientilor din Romania, atat prin traditional trade, modern trade si de asemenea prin reteaua de magazine DIANA care numara in prezent 52 de unitati.Poti fi interesat si de