DIANA lanseaza un nou produs gourmet – terina Deliciul Boierului
Marti, 14 Iunie 2022

Marti, 14 Iunie 2022
“Inspirat din traditiile culinare romanesti, Deliciul Boierului este o delicatesa creata cu pasiune si respect pentru arta culinara, aromele consacrate, bogatia si armonia gusturilor. Gata de savurat, terina este preparata din carne si organe de porc, tocate grosier pentru a pastra aroma, savoarea si suculenta carnii, condimentate si apoi lasate la copt pe indelete, pentru desavarsirea unui gust menit sa sature pofte boieresti”, anunta reprezentantii companiei.
Produsul este ambalat in caserole, cu greutate fixa de 500 de grame. Deliciul Boierului completeaza un portofoliu de peste 400 de produse cu care DIANA Abator si Fabrica de Mezeluri se adreseaza partenerilor si clientilor finali.
Sortimentatia, permanent diversificata, cuprinde carne si preparate din carne de porc, manzat, vita maturata, miel, oaie, de la carne proaspata – carcase portionate si piese transate, la carne preparata – sortimente de carne marinata, produse pentru gratar, pana la produse crud uscate, specialitati afumate, produse de sezon si game variate de salam, parizer, sunca presata, crenvursti si carnati.
La masa, in familie: www.diana.com.ro
Doar unul din doi romani citesc in mod frecvent etichetele produselor inainte de cumparare, insa ...
Retetele noi, cu combinatii asezonate perfect, gata de pus pe gratar, si ambalaje care iti trezes...
"La achizitionarea produselor alimentare: verificati cu atentie aspectul carnii tocate; nu cumpar...