Di-Co Total prezinta in premiera la Bucharest Food Expo solutii inovatoare de automatizare

Di-Co Total prezinta in premiera la Bucharest Food Expo solutii inovatoare de automatizare


Di-Co Total va prezinta in premiera, in România la Bucharest Food Expo, cel mai nou sistem Handtmann pentru productia carnatilor cu o capacitate de pana la 3.750 de portii pe minut!

Echipamentele Handtmann au aplicatii pentru industria carnii, lactatelor, panificatiei si a productiei de hrana pentru animalele de companie. Oferind solutii pentru umplere, rasucire, dozare, formare cu taiere, co-extrudere, toate bazate pe portionare precisa.

 

Noul echipament Handtmann, prezentat la standul Di-Co Total din cadrul Bucharest Food Expo, este un sistem pentru portionarea, răsucirea si agatarea pe cârlige, special conceput pentru a eficientiza producția.

 

In cadrul standului companiei Di-Co Total veti mai putea regasi un sistem pentru divizarea aluatului, cat si soluții de dozare pentru o gama variata de produse precum creme vegetale,de branza, branza de vaci proaspata, smantana, mancare gatita, dar si diverse creme pentru prajituri.

 

Di-Co Total a fost infiintata in 1995 si are ca obiect de activitate comercializarea masinilor si echipamentelor, a pieselor de schimb si consumabilelor pentru industria alimentara, in acelasi timp oferind si service cu personal specializat, precum si consultanta in domeniul industriei alimentare, in mod special, in prelucrarea carnii.

 

Automatizarea este viitorul, considera reprezentantii Di-Co Total: „Se evita astfel anumite erori umane, se obtine o productie uniforma si eficienta, iar procesele sunt efectuate in conditii optime de igiena. De asemenea ulitizarea sistemelor automate poate compensa lipsa operatorilor necesari, mana de lucru fiind deficitara in aproape toate domeniile”.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.


Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  



Poti fi interesat si de