Doripesco continua procesul de dezvoltare, in pofida situatiei actuale

Doripesco continua procesul de dezvoltare, in pofida situatiei actuale


Doripesco, producatorul de produse din peste din Brasov, anunta ca a inaugurat o noua terasa, anexata restaurantului Casa Pastravarului.

In toata aceasta perioada fara precedent, intreg personalul restaurantelor Doripesco s-a pregatit si a luat toate masurile de preventie necesare pentru a asigura clientilor si oaspetilor, in toate locatiile, un climat de siguranta, armonie si detasare de aglomeratia urbana.

 

„Chiar daca trecem printr-o perioada unica si suntem supusi unor noi incercari, Doripesco isi doreste continuarea procesului de dezvoltare propus la inceputul anului 2019. Astfel, avem curajul sa privim cu optimism spre viitor, motiv pentru care am ales ca sfintirea noului restaurant Casa Pastravarului sa aiba loc in ziua de Inaltare, deoarece nimic nu incepe fara ajutorul si voia lui Dumnezeu. Ne simtim pregatiti fizic si spiritual pentru a ne primi oaspetii pe noua terasa din cadrul restaurantului Casa Pastravarului, incepand cu data de 1 iunie 2020” , a declarat Dorin Crizbasan, director general Doripesco.

 

Modernizarea restaurantului Casa Pastravarului si construirea terasei cu capacitatea de 70 locuri, s-a realizat prin proiectul „Modernizare pastravarie si magazin pescaresc si extinderea restaurantului Casa Pastravarului”, sprijinit de AM POPAM. Valoarea eligibila a proiectului a fost de 8.618.127,23 lei.

 

Pe parte de turism, Doripesco detine Complexul Turistic Doripesco (restaurant si motel), restaurantul Casa Pastravarului, pensiunea Poiana Rasnoavei Doripesco, dar si restaurantul Corabia Doripesco, cu un design unic in zona.

 

Complexele piscicole aflate in custodia Doripesco prezinta avantaje deosebite nu doar pentru acvacultura, ci si pentru turism. Bazandu-se pe succesul Complexului Turistic Doripesco de la Vadu Rosu (Rotbav), Doripesco si-a propus la finalul anului trecut, pentru urmatorii cinci ani, cresterea ramurii de turism a companiei cu 40% fata de anul 2019. Aceasta crestere are la baza un plan de extindere, prin inaugurarea a trei restaurante cu specific pescaresc, situate pe DN 13 (E60): Restaurant Corabia Doripesco (decembrie 2019), noul restaurant Casa Pastravarului (iunie 2020), primul restaurant pescaresc de tip „fast food” -  Delicii Rapide.

 

In prezent, ramura de turism a companiei Doripesco reprezinta aproximativ 23% din totalul cifrei de afaceri a societatii. Avantajele competitive ale acestor locatii de turism sunt reprezentate de urmatoarele elemente: meniul specific pescaresc cu peste de prima prospetime din baltile proprii, ambianta extraordinara determinata de peisajul natural al lacurilor din imprejurimi, precum si activitatile de agrement oferite turistilor.

 

Doripesco a introdus in circuitul turistic patru activitati de agrement care se bucura de un real succes: pescuit sportiv, birdwatching, photohunting si vanatoare. Balta 4 este una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania, unde au loc importante concursuri de pescuit sportiv.



Poti fi interesat si de