FOX investeste 7 milioane de euro in extinderea productiei si energie verde

FOX investeste 7 milioane de euro in extinderea productiei si energie verde


Producatorul de mezeluri FOX continua sa investeasca in modernizarea proceselor de productie si in extinderea spatiului logistic. Un proiect special pe care compania il finalizeaza in 2019 se refera la realizarea unui parc de panouri fotovoltaice, care va asigura aproximativ 10% din necesarul de energie al unitatii.

„De-a lungul ultimilor ani ne-am indreptat atentia catre extinderea capacitatii de productie si tehnologizarea fabricii. Pentru 2019 am prevazut investitii de aproximativ 7 milioane euro in extinderea platformei logistice cu 3.000 mp, automatizarea procesului de ambalare si etichetare si realizarea unui parc de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 1MW, ce permite reducerea amprentei de carbon cu 553 tone anual. Astfel, ne vom asigura aproximativ 10% din necesarul de energie al fabricii╦«, ne-a declarat Iulian Marinica, directorul general FOX.

 

In 2018, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 355 milioane lei, in crestere cu 6,5% fata de 2017. Pentru 2019, oficialii FOX estimeaza afaceri de 400 milioane de lei.

 

Interviul integral cu directorul general FOX, in care acesta ne-a vorbit despre investitii, provocari si canale de vanzare, se regaseste in editia 64  revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de