Fabrica Solina-Supremia s-a facut scrum

Fabrica Solina-Supremia s-a facut scrum


Fabrica de condimente a grupului Solina, fosta Supremia, a ars din temelii sambata dimineata. Pompierii s-au luptat mult timp cu flacarile de zeci de metri care au cuprins intreaga fabrica. Mai multe camioane incarcate cu marfa din curtea fabricii s-au facut scrum.

In sprijinul echipajelor care au actionat la locul evenimentului au intervenit 4 autospeciale de stingere, doua autoscari de interventie la inaltime, descarcerarea si un echipaj de prim-ajutor. Alte 6 autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Cluj.  

”Se intervine cu 12 autospeciale din care doua autoscari. Arde generalizat pe o suprafata de 8.000 – 10.000 mp.La momentul izbucnirii incendiului nu au fost persoane inauntru. Incendiul a fost anuntat de paznic”, a declarat un reprezentant ISU.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anuntarea populatiei din apropiere asupra prezentei fumului dens rezultat din procesului de ardere.

Supremia Grup, unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti si lider pe piata de ingrediente alimentare romanesti din 2010 cu peste 2.500 de clienti activi pe pietele interne si externe, a fost cumparat, la jumatatea anului 2016, de grupul francez Solina, care a facut si o infuzie de capital de 15,8 milioane de lei (3,4 mil. euro).Poti fi interesat si de