Fragedo, desemnata „Cea mai de incredere marca de carne”

Fragedo, desemnata „Cea mai de incredere marca de carne”


Fragedo, cel mai popular brand din categoria sa, a primit, pentru a 4-a oara la rand, premiul pentru Cea mai de incredere marca de carne (pui, porc, vita), confirmand din nou ca se afla mereu in topul preferintelor consumatorilor romani datorita calitatii la superlativ si a sigurantei desavarsite.

Distinctia, acordata astazi in cadrul summit-ului Forbes Brands for Kids, care a avut loc Athenee Palace Hilton din Bucuresti, vine ca urmare a studiului realizat de Forbes Romania si Institutul D&D Research care a investigat siguranta, calitatea si increderea de care se bucura produsele pentru copii.

 

„Pentru noi, a produce si a pune in vanzare produse pentru copii este un act de imensa responsabilitate pe care noi la Transavia ni-l asumam cu totii facand lucrurile asa cum trebuie, de la bob la furculita. Acest premiu ne bucura foarte mult, fiind cel de-al patrulea an la rand cand parintii ne onoreaza cu increderea lor, alegand produsele noastre pentru copiii lor. La randul nostru, rasplatim aceasta incredere prin respectarea promisiunii calitatii si sigurantei totale”, spune Theodora Popa, Vicepresedinte Transavia.

 

Calitatea produselor Transavia este parte integranta din strategia de sustenabilitate a companiei, iar un element de baza in realizarea acestui angajament este hrana si nutritia sanatoasa a puilor. In lantul de productie, integrat vertical 100%, de la bob la furculita, sunt procesati exclusiv pui crescuti in facilitatile proprii, hraniti cu cereale produse in cele peste 10.000 de hectare cultivate in fermele vegetale detinute. Recolta este procesata in propria Fabrica de Nutreturi Combinate, asigurand astfel, zilnic, nutreturi proaspete fermelor de crestere si de reproductie.

 

Grija pentru calitate si siguranta este demonstrata si de certificarile detinute, Transavia fiind singurul producator de carne de pasare din Romania care a primit, inca din 2018, certificarea Golbal G.A.P., cel mai important program mondial de certificare care atesta folosirea, in ferme si in facilitatile de productie, a bunelor practici din agricultura. Totodata, 100% din productia de carne de pasare a liderului pietei de carne de pui este certificata BRCGS (British Retail Consortium Global Standard), care garanteaza astfel nivelul de competenta al companiei in HACCP, in igiena, in siguranta alimentelor si in sistemele calitatii, fiind de altfel singurul producator la nivel national care detine calificativul AA+.

 

Pe langa calitate, siguranta si gust savuros, asa cum trebuie”, responsabilitatea fata de consumatori este dovedita si prin faptul ca marca emblema a companiei, Fragedo, comunica onest si transparent, aspect recunoscut de Consiliului Roman pentru Publicitate (RAC), care a acordat pentru prima data in Romania dreptul de a folosi pe spotul TV sigiliul Marca Etica.

 Poti fi interesat si de