Galerie foto. Cum au protestat firmele din industria carnii in cadrul campaniei #Şîeu

Galerie foto. Cum au protestat firmele din industria carnii in cadrul campaniei #Şîeu


Timp de 15 minute, ieri, mai multe companii din industria carnii din Romania au decis sa isi suspende activitatea, in semn de protest pentru lipsa de autostrazi din tara noastra.

Campania, lasata de Stefan Mandachi, un om de afaceri din Suceava care a construit un metru de autostrada, a capatat rapid adepti, mai ales ca lipsa unei infrastructuri rutiere bine pusa la punct ii afecteaza direct pe proprietarii de afaceri.

 killer

 

Producatorul de preparate din carne KILLER, care detine o retea de magazine proprii in mai multe judete ale Moldovei, s-a raliat protestului si intre orele 15.00 si 15.15 a oprit activitatea. Toti angajatii s-au aliniat in fata fabricii.

killer2

 

killer3

 

“Bucovina apartine Romaniei, nu Teleormanului .Vrem si noi o Autostrada O parte din cei 240 de angajati ceilalti pe unde se afla toti au incetat lucru pentru 15 minute.Vrem sa traim si noi omeneste”, a scris pe contul sau de facebook Alexandru Scheul, fondatorul KILLER.

 

karpaten meat1

 

Miscarea de protest apolitica a cuprins intreaga tara. Si cei de la Karpaten Meat Group au decis sa opreasca activitatea timp de 15 minute.

 

serban2

 

Angajatii Grup Serban, care detin si Bacania Serban, au iesit in fata fabricii purtand pancarte in semn de solidaritate cu toti cei care au decis sa traga un semnal de alarma in privinta lipsei infrastructurii rutiere.

 

serban3

 

“#sinoi suntem alaturi cauzei “Romania vrea autostrazi!”. Azi am intrerupt activitatea in toate punctele de lucru Grup Serban”, au scris acestia pe Facebook.

 

diana

 

Au protestat si angajatii producatorului DIANA. Reprezentantii companiei au anuntat ca suspenda activitatea, nemultumiti de lipsa soselelor de viteza. “Pentru ca produsele si preparatele din carne DIANA sa ajunga proaspete pe mesele voastre, colegii nostri parcurg aproximativ 750 000 de km/luna. Asta inseamna ca anul trecut flota auto DIANA a parcurs 9 000 000 km (da, 9MILIOANE)! Astfel, sustinem cu tarie ca ROMANIA VREA AUTOSTRAZI. Pe tot parcursul anului echipa noastra parcurge sute de km pe soselele ingreunate de trafic, din tara. Cunoastem indeaproape importanta construirii unei infrastructuri de autostrazi in Romania, care va putea asigura siguranta soferilor si o eficentizare a transporturilor.”

 

 saltempo

 

Producatorul Saltempo, din Galati, s-a alaturat protestului. “Astazi, 15 martie, ora 15:00 ne alaturam Miscarii de Protest Romania vrea autostrazi si timp de 15 minute ne oprim activitatea in semn de solidaritate pentru toti conationalii nostri! Alatura-te si tu in Campania Romania vrea autostrazi #sieu”, au indemnat reprezentantii companiei.

  raitar1

 

Producatorul de produse traditionale Raitar, din Suceava, a oprit pentru 15 minute productia si a inchis magazinele, in semn de protest.Poti fi interesat si de