Germania: Supermarket-urile promoveaza un nou tip de carne hibrid
Marti, 18 Ianuarie 2022

Marti, 18 Ianuarie 2022
Mai exact, discounterul ofer? pentru prima dat? carne tocat? ?i chiftelu?e de burger din carne de vit? cu jackfruit, cârna?i vienezi cu morcovi ?i cârna?i de pui cu proteine din soia în aromele clasice ?i usturoi. Noile produse din carne ?i mezeluri de origine german? vor fi disponibile în peste 3.200 de filiale ale retailerului alimentar.
Potrivit Lidl, campania cu produse realizate dintr-o combina?ie de proteine animale ?i proteine vegetale se adreseaz? „clien?ilor care doresc s? î?i reduc? consumul de produse de origine animal? ?i astfel amprenta ecologic? f?r? a renun?a complet la carne”.
În plus, compania a anun?at într-un comunicat de pres? c? inten?ioneaz? s? „surprind? clien?ii cu alternative inovatoare la produsele clasice din carne ?i s? îi sprijine cu un consum redus de carne” ?i în viitor.
Cu toate acestea, conceptul de includere a c?rnii hibride în gam? exist? de mult timp. De exemplu, de la începutul lunii iulie 2021, grupul Rewe vinde carne sub numele de marc? „Better Half”, care este alc?tuit? cu 50% legume. Netto Marken-Discount are ?i carne tocat? de vit? de la marca „Less Meat” cu 44 la sut? preparat din legume.
PiaÈ›a ready meals - în creÈ™tere È™i în România Segmentul de produse gat...
Raportat la iulie 2024, producÅ£ia de carne a urcat la bovine, la porcine ÅŸi la păsări, însă...
tudiile realizate de Asociația Braziliană a Proteinei Animale (ABPA) arată că exporturile de carn...