Un nou episod din seria CARNEXPO Grill TV a fost filmat in Capitala, la Casa Angus, un concept care promoveaza produse romanesti premium de la fermieri autohtoni. Chef Iulian Olaru a pus pe jar un Cowboy Steak din Ribeye Black Angus. Nu a fost nimic sofisticat, ci simplu si apetisant!

Carnexpo Grill TV este aventura culinara a 4 specialisti pasionati de gastronomie si de intreaga industrie a carnii.

Ii veti cunoaste pe Eugen CAPRA, initiatorul acestui proiect si gazda tuturor episoadelor. Chef Orlando ZAHARIA are rolul Specialistului, personajul profesionist, care iubeste perfectiunea si care da linia preparatelor realizate.

In oglinda, Chef Iulian OLARU, joaca rolul Rebelului, un personaj carismatic si plin de viata. La polul opus, Dorinel NICULAE, co-fondator al revistei INDUSTRIA CARNII.RO, este Dorel. Doar ca un altfel de Dorel, unul ce isi joaca rolul din umbra, el fiind nerabdator sa cunoasca oameni, locatii superbe si produse noi.

Ei sunt profesionistii CARNEXPO Grill TV – care va vor arata ce e #bundegrill si cum vor ridica gratarul si produsele de grill la rang de arta cu misiunea de a promova produsele romanesti.

 



Poti fi interesat si de