Grupul Handtmann preia Inotec


Grupul de companii Handtmann anunta preluarea Inotec, lider in productia de tehnologii inovatoare de malaxare si emulsificare in sectorul de procesare a alimentelor.

„Handtmann si Inotec au cooperat deja pe partea de  vanzari care a fost un adevarat succes in SUA si Canada inca din 2017 si de anul trecut, in Rusia. Produsele se completeaza foarte bine, iar filosofiile ambelor companii sunt pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de calitate, inovatie si cultura. Faptul ca Inotec face parte din grupul Handtmann inseamna ca s-au pus bazele unei dezvoltari pe termen lung a companiei, oferind perspective excelente atat pentru clientii nostri, cat si pentru angajati”, a mentionat Frank Gekeler, directorul general Inotec.

 

Inotec a fost infiintata in anul 1988 si are aproape 270 de angajati in patru filiale,  din Reutlingen si Herzebrock-Clarholz (Germania), Hluk (Republica Ceha) si Saverne (Franta).

 

Fiind o companie independenta din cadrul grupului Handtmann, Handtmann Maschinenfabrik dezvolta si produce sisteme de umplere si portionare pentru productia de alimente si este lider mondial in segmentul de prelucrare a carnii.

 

„Prin aceasta fuziune, vom oferi clientilor nostri o valoare adaugata semnificativa. Si, in acelasi timp, departamentele de vanzari pe plan international, cat si cele de service ale ambelor companii vor fi consolidate”, a declarat Thomas Handtmann, directorul Handtmann.

 Poti fi interesat si de