Hop Garden va opera franciza Prepelitescu in Bucuresti

Hop Garden va opera franciza Prepelitescu in Bucuresti


Grupul Hop Garden a semnat un acord de franciza cu Prepelitescu Urban Food & DriveIn pentru administrarea in exclusivitate a brandului Prepelitescu pe piata din Bucuresti si deschiderea primului local din cadrul retelei de franciza in complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei.

Potrivit unui comunicat, incepand cu luna mai 2021, Magic Bistro din complexul Magic by Hop Garden devine Prepelitescu si isi va modifica meniul si identitatea vizuala in conformitate cu prevederile contractului de franciza.

 

Investitia totala in organizarea si promovarea noii identitati a restaurantului este estimata la 50.000 euro si include activitati de reamenajare a spatiilor interioare si exterioare ale localului, proiecte de utilare a bucatariei, activitati de reorganizare si instruire a personalului, activitati de marketing si comunicare a noului brand. Compania estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelitescu, dupa primul an de activitate.

 

Restaurantul francizat, Prepelitescu - parte a grupului Hop Garden, va prelua meniul francizorului, oferind clientilor preparate din carne si oua de prepelita, precum ciotoiase de prepelita, scotish eggs, crochete de prepelita, fingers din piept de prepelita, nuggets, burger de prepelita, thuringer de prepelita afumat, oua caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne”n pita, gyros de prepelita etc.

 

Lansata in 2020, franciza Prepelitescu Urban Food & DriveIn continua povestea de succes inceputa in 2012, odata cu lansarea brandului Ferma bunicii. In 2020, pentru a raspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepelita, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelitescu si primul concept Urban Healthy Food in Ramnicu Valcea, axat pe comercializarea preparatelor pe baza de carne si oua de prepelita, din fermele companiei.

 

Compania sprijina si incurajeaza consumul de produse locale, angajandu-se sa ofere clientilor preparate din carne si oua de prepelita naturale si de cea mai buna calitate, fara sa foloseasca hormoni de crestere, antibiotice sau conservanti.

 

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.Poti fi interesat si de