IFFA 2022 a fost despre business, inovatie si productie durabila

IFFA 2022 a fost despre business, inovatie si productie durabila


Industria mondiala a carnii si a proteinelor alternative au fost in centrul atentiei la IFFA 2022. Desfasurata intre 14 si 19 mai, la Frankfurt, expozitia a reusit ce si-a propus, si anume crearea unei retele intensive pentru inovatii si business.

Productia durabila, procesele automatizate si digitalizarea in toate domeniile de procesare, ambalare si vanzare au caracterizat gama de produse de la standuri. Interesul ridicat pentru proteinele alternative a aratat, de asemenea, potentialul mare de viitor al acestei piete. Aproximativ 50.000 de vizitatori din 129 de tari au calatorit la Frankfurt pe Main pentru cel mai important targ international IFFA – Tehnologie pentru carne si proteine ​​​​alternative.

 

Emotiile si entuziasmul de a se reintalni personal au fost mari pentru expozanti, vizitatori si organizatori. Aproximativ 50.000 de vizitatori comerciali au fost mai mult decat multumiti de intalnirea lor cu industria, care a avut loc dupa trei ani, ca de obicei, si care corespunde ciclului de inovare al industriei.

 

„A fost o placere sa ma plimb prin sali si sa reintalnesc participantii din industrie. O atmosfera aproape euforica a dominat IFFA. Se simtea in mod clar cat de usurati erau cu totii ca in sfarsit puteam sa ne intalnim personal din nou. Industria a fost deschisa la noi teme si si-a demonstrat impresionanta puterea inovatoare. Reuniunea globala a stabilit din nou tendintele pentru urmatorii ani,  nu in ultimul rand datorita extinderii targului prin includerea segmentului de proteine ​​alternative", a declarat Wolfgang Marzin, Presedintele si CEO al Messe Frankfurt.

 

Automatizarea si digitalizarea, temele motrice in procesarea carnii si proteinelor alternative, au fost in centrul inovatiilor. IFFA 2022 a reunit peste 860 de expozanti din 44 de tari.Poti fi interesat si de