Imark Sistem incheie parteneriat cu IMA Ilapak

Imark Sistem incheie parteneriat cu IMA Ilapak


Imark Sistem anunta parteneriatul tehnologic cu IMA Ilapak, companie italiana, lider mondial in proiectarea si productia de masini de ambalare in flux.

Imark Sistem, cu peste 15 de ani de experienta in automatizari industriale, lider in domeniu, a perfectionat de-a lungul timpului conceptul solutiilor la cheie, oferind clientilor solutii complete pentru fluxul tehnologic: marcare, etichetare, ambalare, inspectia calitatii, indentificare automata si vision, transport si manipulare, procesare, solutii de automatizari cu roboti industriali si logistici dar si piese de schimb si consumabile.

 

Dezvoltarea unor echipe complete, dedicate pentru automatizare & proiectare, robotica, software sau a unei echipe de service si mentenanta cu puncte de lucru in intreaga tara a asigurat companiei pozitia de top pe piata din Romania in randul furnizorilor de solutii de automatizare turn-key.

 

Cresterea competitivitatii clientilor este obiectivul principal al Imark Sistem dar si al IMA Ilapak. Aceasta viziune comuna a condus la un parteneriat tehnologic cu scopul de a oferi si clientilor din Romania accesul la solutiile de ambalare orizontala si verticala, ambalare MAP sau linii complete de ambalare pe care partenerul italian le ofera de aproape 50 de ani clientilor din intreaga lume.

 

imark 2_2

 

“Parteneriatul cu IMA Ilapak ne completeaza perfect gama de solutii de ambalare pentru a satisface cat mai multe dintre nevoile specifice ale clientilor. Expertiza indelungata a companiei Imark Sistem si solutiile de ambalare flexibile si performante de la IMA ILAPAK permit acum clientilor nostri sa depaseasca limitele existente in ceea ce priveste performanta si flexibilitatea prin integrarea de solutii automate de ambalare gandite specific pentru afacerea lor”, a declarat Romeo Turleanu, CEO si fondator al Imark Sistem.

 

imark 3_1

 

IMA Ilapack ofera acum, prin intermediul Imark Sistem, solutii de ambalare in flux pentru industrii precum cea a panificatiei & patiseriei, carnii, branzeturilor, farmaceutica, produse de ingrijire personala & servetele umede dar si pentru fructe/legume, ceai etc.

 

imark 4

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la office@imarke.ro, www.imarke.ro.Poti fi interesat si de