Imark Sistem participa si anul acesta la CARNEXPO

Partener traditional al CARNEXPO si CARNEXPO Grill, Imark Sistem participa si anul acesta la prima expozitie a toamnei dedicata industriei alimentare.

Imark Sistem, cu peste 15 de ani de experienta in automatizari industriale, lider in domeniu, a perfectionat de-a lungul timpului conceptul solutiilor la cheie, oferind clientilor solutii complete pentru fluxul tehnologic: marcare, etichetare, ambalare, inspectia calitatii, indentificare automata si vision, transport si manipulare, procesare, solutii de automatizari cu roboti industriali si logistici dar si piese de schimb si consumabile. Dezvoltarea unor echipe complete, dedicate pentru automatizare&proiectare, robotica, software sau a unei echipe de service si mentenanta care acopera intreaga tara a asigurat companiei pozitia de top pe piata din Romania, in randul furnizorilor de solutii turn-key.

 

Nu ratati DEMONSTRATIILE LIVE CU ECHIPAMENTE DE INSPECTIE A CALITATIIWipotec Show Truck va fi prezent la CARNEXPO prin Imark Sistem! Un camion modern plin de solutii inovatoare impreuna cu echipa noastra gata sa vi le prezinte si sa faca demonstratii live chiar in prezenta dvs. Va prezentam live cele mai noi produse din domeniul solutiilor de cantarire in flux, a detectoarelor de metale si a tehnologiei de inspectie cu raze X. Profitati de aceasta ocazie unica pentru a discuta aplicatiile dvs. si a testa solutiile direct pe produsele dvs. cu specialistii si expertii nostri la bordul camionului.

 

imark2

 

Descoperiti in standul Imark Sistem (standul 9, pavilonul A din complexul Romaero Bucuresti) solutii performante care va sustin pe drumul eficientei si al cresterii productivitatii in industria alimentara: marcare si trasabilitate, inspectia calitatii si ambalare, transport si manipulare dar si solutiile viitorului, automatizarile cu roboti. Echipa noastra este pregatita sa va raspunda la orice intrebare si sa va prezinte solutiile in detaliu.

 

Folositi formularul din pagina evenimentului pentru a stabili o intalnire dedicata cu expertii nostri!

Va asteptam la standul Imark Sistem!


Pentru orice alte detalii va rugam va rugam sa ne contactati la office@imarke.ro.

 

Imark Sistem este prezent in cadrul expozitiei CARNEXPO in standul 9, pavilion A, dar si in parcarea exterioara, cu expozitia mobila Wipotec Show Truck, in cadrul parcursului ei in Europa, un camion modern in care puteti testa live solutii inovatoare de inspectie a calitatii.

Pentru detalii si programari va rugam folositi urmatorul link.

 Poti fi interesat si de