Inscrie-te la conferinta NATURAL REFRIGERANTS: 23-25 februarie 2023

Inscrie-te la conferinta NATURAL REFRIGERANTS: 23-25 februarie 2023


A mai ramas doar o luna pana la cel mai important eveniment dedicat industriei frigorifice si climatizare din Romania, care ofera o imagine de ansamblu si la zi a acestui domeniu. Inscrie-te acum pentru a fi la curent cu noile practici de utilizare a agentilor frigorifici naturali!

Organizata de AB Tehnic Profesional (www.abtehnic.ro) si AB Frigo Consult Tehnic (www.ab-frigoconsult.ro), cea de-a doua editie a conferintei si expozitiei NATURAL REFRIGERANTS va avea loc in perioada 23-24 februarie 2023, la World Trade Center - Hotel Pullman Bucuresti, iar data de 25 februarie este rezervata unei sesiuni de Training specializat sustinuta de Per Skærbæk Nielsen, cu tema ”Industrial CO2 refrigeration systems and heat recovery”.

 

Beneficiile participarii la eveniment:

- Veti putea oferi clientilor servicii mai bune, echipamente moderne si performante precum si solutii tehnice de ultima generatie, ce respecta legislatia de mediu actuala si viitoare;

- Aveti oportunitatea de a relationa cu ceilalti participanti, specialisti in domeniu;

- Aveti posibilitatea de a cunoaste noi furnizori sau de a pune bazele unor parteneriate fructuoase;

- Puteti interactiona cu speakerii, care va vor raspunde la intrebari;

- Va imbunatatiti pregatirea profesionala proprie sau a angajatilor prin trainingul oferit in 25 februarie de Per Skaerbaek Nielsen, specialist in refrigerare cu peste 30 de ani de experienta practica in domeniu si unul din cei mai cunoscuti specialisti in utilizarea agentilor frigorifici naturali.

 

Credem ca sunteti de acord ca toate acestea se traduc in venituri mai mari si prestigiu crescut pentru compania dumneavoastra.

NATURAL REFRIGERANTS este singurul eveniment din Romania dedicat industriei frigorifice si aer conditionat, care contine toate elementele unui ansamblu remarcabil: conferinta, expozitie si training.

 

Asteptam peste 200 de profesionisti la acest eveniment. Va puteti numara printre ei, pentru a fi la curent cu echipamente si solutii moderne si pentru a pune bazele unor colaborari avantajoase in viitor.

 

Dupa succesul primei editii si in urma feedback-ului participantilor, revenim in 2023 cu a doua editie. Si de data aceasta, evenimentul va reuni companii de profil internationale care vor fi prezente in cadrul unei expozitii de profil.

Pe parcursul celor trei zile in care se va desfasura evenimentul NATURAL REFRIGERANTS, specialisti din domeniu - tehnicieni, ingineri, consultanti din proiectare si executie - vor participa la conferinte si un program de training unde vor fi dezvaluite cele mai noi tehnici frigorifice in industriile de profil, pe baza de noi produse si solutii.

 

In prezent si in viitorul apropiat, normele de mediu nu mai permit folosirea refrigerantilor clasici si de aceea este important sa cunoasteti echipamentele moderne si solutiile tehnice in care acestea pot fi integrate.

 

Care sunt noile practici?

Cum va trebui intreaga industrie frigorifica sa se conformeze normelor si legislatiei actuale pentru adaptarea la noile regulamente privind protectia mediului si prevenirea in viitor a schimbarilor climatice? Veti afla raspunsurile la aceste intrebari - si multe altele - in cadrul evenimentului.

 

Evenimentul va reuni specialisti din companii care desfasoara activitati in domeniu frigorific si aer conditionat:

- Instalatori sisteme frigorifice/climatizare;

- Furnizori de servicii specializate in executia si montajul instalatiilor frigorifice si aer conditionat, consultanta si proiectare instalatii;

- Personal de intretinere – operarea sistemelor frigorifice/climatizare;

- Reprezentanti din industria alimentara, industria petrochimica, lanturi de supermarketuri;

- Profesori universitari si studenti.

 

Conferinta se va desfasura in limba engleza. Beneficiati de traducere simultana la casca.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare cu privire la participarea la acest eveniment, va vom raspunde cu placere. Ne puteti contacta pentru confirmarea participarii sau alte detalii prin:

- email: vanzari@abtehnic.ro

- telefon +40 21 332 08 48 / +40 790 824 322

- Persoana de contact: Raluca Moca

- www.naturalrefrigerants.roPoti fi interesat si de