Interes crescut din partea companiilor de a participa la CARNEXPO Grill

Interes crescut din partea companiilor de a participa la CARNEXPO Grill


Evenimentul CARNEXPO Grill inregistreaza o serie noua de participanti inscrisi, lista este actualizata zilnic cu producatorii si furnizorii de solutii pentru industria alimentara si cea a carnii, in special.

Astfel, printre companiile care au confirmat participarea se numara Aaylex Distribution, Zimbria, Ulma Packaging, Sole Mizo, Linpac Packaging si CSB-System.

 

In zilele urmatoare, vom anunta si alte nume importante care vor veni la CARNEXPO Grill, pe 24 si 25 septembrie, la Theodora Golf Club, acolo unde organizatorii au pregatit mai multe surprize printre care show-uri macelaresti si culinare, lansare de produse noi pe piata si dezbateri interesante despre situatia sectorului de carne si preparate din carne din Romania.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de