KFC va testa nuggets de pui printate 3D

KFC va testa nuggets de pui printate 3D


KFC a anuntat ca va introduce in meniul sau carne care va fi realizata cu ajutorul unei imprimante 3D. Pentru acest proiect, compania are un parteneriat cu o companie ruseasca denumita 3D Bioprinting Solutions, iar produsele vor intra in meniul lantului de restaurante din toamna acestui an. Clientii din Moscova vor fi primii care vor testa puiul printat 3D.  

Nuggets-urile de pui vor arata și vor avea gustul extrem de similar cu cel original, specific produselor KFC, deoarece compania va pune la dispoziție reteta sa de condimente secrete.

 

"La KFC, monitorizam cu atentie ultimele trenduri si inovatii si facem tot posibilul sa ne pastram in tendinte prin introducerea tehnologiilor avansate in restaurantele noastre. Carnea produsa in laborator este urmatorul pas in dezvoltarea conceptului de restaurant al viitorului. Experimentele noastre cu tehnologia de printare 3D pentru a face produse de pui poate rezolva mai multe probleme globale", a transmis Raisa Polyakova, manager general al KFC Rusia.

 

Nu este prima data cand KFC experimenteaza alternative la carne. Lanțul de restaurante fast-food testeaza, de asemenea, nuggets pe baza de plante facute de Beyond Meat in California, dupa teste de succes in Nashville, Atlanta și Charlotte.

 

Producerea de pui printat 3D reprezinta o abordare mai prietenoasa cu mediul inconjurator comparativ cu carnea standard.Poti fi interesat si de