Karpaten Meat aduce carne de vita Angus romaneasca la CARNEXPO Grill

Karpaten Meat aduce carne de vita Angus romaneasca la CARNEXPO Grill


Producatorul de carne Premium Angus, Karpaten Meat, este unul dintre partenerii principali ai evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 24 si 25 septembrie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

 

Karpaten Meat va promova piese de vita maturate, sferturi, dar si piesele care se gasesc in pachetele vandute prin magazinul online, burgeri, carne tocata si mici din carne de vita Angus.


In ultimii cinci ani, consumul de carne de vita a crescut mult, iar 1 din 3 romani stiu ce este carnea de vita Angus si au gustat-o. Nu mai sunt barierele din trecut in privinta consumului de carne de vita, iar romanii se orienteaza tot mai mult catre produse locale, naturale, de calitate, a caror trasabilitate o cunosc, spun reprezentantii grupului Karpaten Meat.


Producatorul de carne Premium Angus a deschis, in 2019, o unitate de transare la Agnita, unde un roast beef poate fi acum transat conform specificatiilor clientilor din HoReCa.


Despre CARNEXPO Grill


CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.
Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.


La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.


Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de