Karpaten Meat participa la World Steak Challenge 2019

Karpaten Meat participa la World Steak Challenge 2019


Karpaten Meat, producatorul de carne de vita Premium Angus, participa si anul acesta la World Steak Challenge, unul dintre cele mai importante concursuri destinate carnii de vita.

World Steak Challenge este conceput pentru a compara calitatea productiei de carne de vita între concurenti internationali si a stabili o nota de calitate în care toata lumea poate avea încredere.

 

Anul acesta s-a înregistrat un numar record de participanti din 24 de tari la concursul cu promovare internationala iar piesele de carne au provenienta atat de la animale de rasa pura, cat si de la metisi.

 

Competitia anuala reflecta tendintele actuale si cele mai bune practici în productia globala de carne de vita. Sistemul de notare al pieselor din concurs a fost construit dupa criterii internationale stricte care includ criterii de apreciere a carnii crude si a carnii gatite. Medaliile vor fi acordate pentru diverse piese de steak (antricot, muschiulet si vrabioara) iar dintre castigatorii fiecarei categorii, va fi desemnat cel mai bun steak din lume 2019.

 

Juriul reuneste producatori de carne de vita, macelari, proprietari de restaurante si bucatari din întreaga lume. Mai mult de 30 de experti au acceptat provocarea de a juriza în acest an si pentru prima data, Ioannis Grammenos va fi prezentat ca vicepresedinte al juratilor. Ioannis este primul carneolog din lume si conduce scoala de carneologie la Heliot Steak House, din Londra.

 

Evenimentul va avea loc în zilele de 9 si 10 iulie, la Dublin.

 

Printre premiile anului 2018 s-au numarat o medalie de aur si una de argint pentru antricotul de Angus provenit de la doua ferme din Germania si doua medalii de bronz pentru muschiuletul si antricotul provenit de la un producator roman.



Poti fi interesat si de