Kaufland a deschis primul hipermarket din judetul Ilfov

Kaufland a deschis primul hipermarket din judetul Ilfov


Kaufland Romania a inaugurat primul magazin din judetul Ilfov, in orasul Bragadiru si devine prezent astfel in toate judetele tarii, cu o retea de 122 de magazine la nivel national.

Hipermarketul este situat pe Soseaua Alexandriei, Nr. 229 A, are o suprafata totala de 4.773 de metri patrati si una de vanzare de peste 2.700 de metri patrati si dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru masini si rasteluri pentru biciclete.

 

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 7:30-21:00.

 

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creeaza aproximativ 70 de noi locuri de munca si sprijina astfel dezvoltarea comunitatii locale.

 

Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, lactate, produse congelate vrac, produse nealimentare si drogherie, dar si un raion cu sortiment extins de articole BIO.

 

De asemenea, noul magazin Kaufland din Bragadiru ofera clientilor si un raion de peste proaspat, cu un sortiment variat de produse clasice si premium. In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill, cu preparate gustoase si gata de servit. 

 

Spatiul este amenajat dupa cel mai recent concept de design Kaufland Romania, pentru a asigura clientilor o experienta de cumparaturi simplificata, rapida si placuta. Acoperisul noului magazin este acoperit in intregime de spatiu verde, ce are rol de izolare.

 

„Obiectivul Kaufland este de a fi cat mai accesibil si la indemana, tocmai de aceea ne dorim ca prin extinderea retelei si in orase mici sa facilitam accesul tuturor clientilor nostri. Dotat cu o gama variata de produse, printre care se evidentiaza produsele BIO si sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru sustine si dezvoltarea comunitatii cu peste 70 de noi locuri de munca”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

 

Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului inconjurator este o prioritate, si noul magazin din Bragadiru detine o instalatie de climatizare ecologica - un sistem complex, modern, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. Iarna, magazinul este incalzit, iar vara, instalatia inverseaza procesul, pentru a crea in hipermarket temperaturi ambientale placute, in concordanta cu standardele de sanatate publica. Sistemul de frig din magazin este fara freon si utilizeaza numai CO2, protejand astfel mediul inconjurator, fara sa foloseasca pentru incalzire lemne, gaze sau petrol.

 Poti fi interesat si de