Kaufland a deschis un magazin in Bacau, reteaua ajungand la 121 de unitati

Kaufland a deschis un magazin in Bacau, reteaua ajungand la 121 de unitati


Kaufland Romania a deschis un al treilea magazin in Bacau si ajunge la un numar de 121 magazine la nivel national. Magazinul, situat pe Strada Narciselor la nr. 17, are o suprafata totala de 4.200 de metri patrati si una de vanzare de peste 2.600 de metri patrati. Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00. Parcarea are 200 de locuri si rasteluri pentru biciclete.

Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. Magazinul va fi dotat cu case de marcat expres, acestea urmand sa fie instalate in cursul acestui an.

 

In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill.

 

Noul magazin Kaufland vine cu un element diferentiator fata de celelalte doua din Bacau: va fi primul magazin ce va oferi clientilor un raion de peste proaspat si fructe de mare, ce include un sortiment extins de 34 de articole (20 de sortimente de acvacultura si 14 de peste pescuit), printre care fileuri si rondele de somon, dorada intreaga si trunchiuri de crap si novac. Aici clientii pot achizitiona si specialitati precum fileul de ton, caracatita baby, inele de calamar si carne de scoici.

 

In galeria comerciala din cadrul magazinului clientii pot gasi farmacie, un tabac shop si un mini food-court cu mancare gatita, produse de patiserie si cofetarie.

 

In plus, in premiera in orasul Bacau, clientii magazinului vor putea folosi primul aparat automat de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru).

 

Aparatele sunt tip self-service si recompenseaza clientii care recicleaza ambalajele cu o suma de bani, oferita sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin. Astfel, la fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera automat un cupon de discount la achizitionarea unor produse selectate in acest sens.

 

Noul magazin din Bacau detine o instalatie de climatizare ecologica – un sistem complex, modern, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu. Iarna, magazinul este incalzit, iar, vara, instalatia inverseaza procesul, pentru a crea temperaturi ambientale placute, in concordanta cu standardele de sanatate publica. Sistemul de frig din magazin este fara freon si utilizeaza numai CO2, protejand astfel mediul inconjurator, fara sa foloseasca lemne, gaze sau petrol pentru incalzire.

 

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 121 magazine in Romania.Poti fi interesat si de