Kaufland a deschis un nou magazin cu acoperis verde in Bucuresti

Kaufland a deschis un nou magazin cu acoperis verde in Bucuresti


Kaufland Romania deschide un nou magazin in sectorul 4 al Bucurestiului. Acesta este al 22-lea magazin al retelei Kaufland din capitala si al 171-lea la nivel national si va genera peste 80 de noi locuri de munca.

Cu numeroase facilitati ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic si acoperis verde, cel mai nou magazin Kaufland din Bucuresti este construit pe o suprafata totala de peste 6.000 m 2 , dintre 3.850 m 2 sunt destinati spatiului interior de vanzare.

 

Situat pe Str. Emil Racovita, nr. 3-5, sector 4, hipermarketul va functiona intre orele 07:00-22:00, de luni pana sambata, respectiv intre orele 08:00-20:00, duminica.

 

Noua locatie dispune de un spatiu verde de 2.200 m 2 pe acoperis, amenajat peisagistic cu butasi de sedum, plante graminee, perene si arbusti mici si medii. Zona este prevazuta cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optima pentru plante.

 

Kaufland Emil Racovita ofera accesul la o varietate de produse, fiind prevazut cu o vitrina asistata pentru produse proaspete – cu o lungime de 24 de metri, raion de peste proaspat, raion extins de legume-fructe, brutarie, produse congelate, produse lactate, alimente de baza, dulciuri, drogherie, bauturi si produse nealimentare. La punctul Grill din exterior, clientii pot alege din meniul diversificat de preparate calde.

 

Pentru plata rapida a cumparaturilor, magazinul este prevazut cu 17 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out si 11 standard. In galeria comerciala, clientii vor gasi numeroase magazine si servicii, printre care se numara pizzeria StagePizza si cofetaria Voipan, farmacia Helpnet, magazinul de optica medicala Optica General si magazinul VitalPet, pentru produse destinate animalelor de companie.

 

Parcarea are o capacitate totala de peste 280 de locuri, dintre care 12 pentru persoane cu dizabilitati si 9 pentru parinti. Totodata, clientii au la dispozitie statii de incarcare pentru masinile electrice si rastele pentru biciclete. Pentru a incuraja comportamentele ecologice in randul clientilor, noul magazin Kaufland din Bucuresti integreaza si sisteme de colectare selectiva.

 

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine in 8 tari, 148.000 de angajati si o retea de 171 de magazine in Romania. In 2023, Kaufland Romania a primit pentru a cincea oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala. Kaufland detine si distinctia Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienti, acordata de Institutul international ICERTIAS, in urma unei analize de piata. Obiectivul nostru este sa aplicam cele mai inovatoare tehnologii in domeniul retail, astfel incat clientii sa se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-pret, prin promovarea sustenabilitatii si a produselor locale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaufland.ro.



Poti fi interesat si de