Kaufland introduce K-Scan, serviciu prin care clientii isi pot scana singuri produsele

Kaufland introduce K-Scan, serviciu prin care clientii isi pot scana singuri produsele


Kaufland Romania introduce in magazine K-Scan, un nou serviciu prin care clientii isi pot scana singuri produsele, iar la casa de marcat doar sa finalizeze cumparaturile.

Potrivit unui comunicat al retailerului, procedeul poate fi efectuat fie cu propriul telefon mobil, prin aplicatia Kaufland, fie cu ajutorul scannerului de mana, nou introdus in magazine.

 

"Telefonul mobil personal sau scannerele de mana din magazine calculeaza suma de plata, care se poate achita apoi direct la casele express. In acest mod, experienta la cumparaturi devine mult mai rapida si mai sigura, sunt evitate aglomeratia si asteptarea la casa si nu mai este nevoie de asezarea cumparaturilor pe banda si inapoi in cos. Noul sistem este implementat momentan in 6 magazine, Kaufland Bucuresti - Sisesti, Bucuresti -Tei, Kaufland Buftea, Kaufland Cluj - Manastur, Kaufland Timisoara - Elisabetin si Bucuresti Pantelimon urmand ca, in perioada urmatoare, proiectul sa se extinda in alte locatii din intreaga tara, unde va putea fi utilizat prin intermediul aplicatiei mobile Kaufland, precum si in alte magazine, in care clientii vor putea utiliza scannerele fizice", se precizeaza in comunicat.

 

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine in 8 tari, 132.000 de angajati si o retea de 141 de magazine in Romania. In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret de pe piata locala. Kaufland detine si distinctia Customers” Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienti, acordata de Institutul international ICERTIAS, in urma unei analize de piata.Poti fi interesat si de