La AIZKORA, produsele romanesti devin preparate fine dining cu influente iberice
Vineri, 01 Noiembrie 2019

Vineri, 01 Noiembrie 2019
Cei doi tineri entuziasti le propun celor care trec pragul restaurantului o experienta gastronomica aparte, o delectare cu gusturi nordice spaniole si romanesti.
„Am ales sa deschidem un restaurant aici si nu in Spania, pentru ca noi credem ca tara asta are mult potential si pentru ca vrem sa avem si noi un rol in dezvoltarea comunitatii. Am luptat un an si jumatate sa putem deschide restaurantul. Am ales zona dupa recomandari, pentru nivelul medium-high, aici nu va fi niciodata plin de studenti, pentru ca nu ne adresam lor. Trebuie sa avem putina rabdare pentru a atrage clientii potriviti, care vor sa aiba o experienta culinara diferita?, ne-a spus Deny Carculea, directorul gastronomic al AIZKORA.
AIZKORA Gastrobar a fost deschis cu o investitie considerabila, de 400.000 de euro. Restaurantul este amenajat modern, simplu, iar decorul din bucati de busteni de pe tavan face trimitere la faptul ca pentru o parte din preparate se foloseste focul cu lemn si carbune.
Reportajul integral realizat la restaurantul AIZKORA il puteti citi in editia 67 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Astfel, fermierii vor putea depune on-line cererile de finanțare în cadrul sesiunii de prim...
În datele actualizate pentru 2025, USDA a redus prognoza de importuri de carne de vită de l...
Veniturile înregistrate în această perioadă au atins 294,9 milioane de dolari am...