La Cocosatu’, precizari dupa ce restaurantul a fost inchis de ANPC

La Cocosatu’, precizari dupa ce restaurantul a fost inchis de ANPC


Reprezentantii celebrului restaurant La Cocosatu’, din nordul Capitalei, inchis saptamana trecuta de inspectorii ANPC, au venit cu precizari vizavi de cauzele care au dus la suspendarea activitatii.

"Deoarece in spatiul public au aparut diverse informatii referitoare la calitatea produselor noastre, facem urmatoarele precizari:

- Cele 52 de kilograme de produse retrase de la vanzare consta in produse diverse din carne care au fost achizitionate proaspete si au fost congelate.

- Deoarece legea Romaniei nu mai permite acest lucru, aceste produse au fost considerate neconforme cu standardele Uniunii Europene si retrase de la vanzare.

- Toate produsele pe care le avem la vanzare respecta termenul de valabilitate, fie ca sunt proaspete sau congelate", se arata in anuntul facut pe Facebook de reprezentantii restaurantului.

 

Reamintim ca, saptamana trecuta, in urma unui control realizat de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, restaurantul La Cocosatu’, din zona Baneasa, cunoscut si apreciat in special pentru micii pe care ii comercializeaza, a fost inchis temporar, dupa ce au fost constatate mai multe nereguli. Unitatea a fost amendata cu 20.000 de lei. Totodata, s-a dispus oprirea definitiva de la preparare si consum uman a cantitatii de 52 kilograme de produse diverse.Poti fi interesat si de