McDonald’s lanseaza burgerii Homestyle Crispy Chicken in editie limitata

McDonald’s lanseaza burgerii Homestyle Crispy Chicken in editie limitata


McDonald’s surprinde consumatorii de pui din Romania cu noii burger in editie limitata Homestyle Crispy Chicken.

Variantele Filet Deluxe si Filet Supreme urmeaza o reteta dezvoltata dupa gusturile romanilor, care comanda anual 48 de milioane de produse cu carne de pui in cele 87 de restaurante din tara, McDonald’s devenind una dintre principalele destinatii pentru consumul de pui din Romania.

 

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken contin cate o felie generoasa de 100% piept de pui premium, invelita intr-o crusta crocanta si delicioasa, reinterpretata in stilul McDonald’s. Crispy Filet Deluxe contine si doua felii de bacon si o felie generoasa de branza topita cu Cheddar, care dau profunzime gustului alaturi de sosul McBacon, peste care se adauga salata proaspata si crocanta. Filet Supreme pune in valoare aceeasi felie intreaga de piept de pui auriu si crocant cu doua felii de rosii proaspete, salata si sos Caesar, toate asezate pe un pat de branza, intre doua chifle cu seminte de mac si susan. Toate ingredientele sunt atent selectionate si toti producatorii respecta standardele de calitate McDonald’s pentru a le clientilor cele mai gustoase produse.

 

„In 2021, ne dorim sa fim si mai aproape de gusturile romanilor, asadar am decis sa ii surprindem, inca de la inceputul anului, cu noi retete create special pentru ei. Ne bucuram sa raspundem preferintelor clientilor nostri care aleg foarte des produsele cu carne de pui, de aceea dezvoltam constant noi retete si testam diferite combinatii de gusturi care sa satisfaca apetitul crescut al consumatorilor de pui.” a declarat Paul Dragan, Director General Premier Restaurants Romania.

 

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken vor fi disponibili in toate cele 87  de restaurant McDonald’s, la McDrive si prin McDelivery pana pe 4 martie 2021, in limita stocului disponibil.Poti fi interesat si de